Fatih Kaplan
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Win 7 ultimate internette arıyorum fakat güvenilir bişey bulamadım bi iso indirdim çok kötü pc kasıyordu. Orjinal Win 7 iso varsa bildiğiniz lütfen Yardımcı olun ?
Hocam bir şey soracağım hani normal windowsun sitesinden indirirken key istiyorya burda neden istemiyor kurulum yaparken mi istiyor ?Bu yazılımdan indirebilirsin.Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
Galiba direkt indirme linkini aldığı için istemiyor.Hocam bir şey soracağım hani normal windowsun sitesinden indirirken key istiyorya burda neden istemiyor kurulum yaparken mi istiyor ?
Büyük ihtimal kurulum yaparken istiyor sende atla yapıyosun kodun yoksa tam olarak hatırlamyıorum ksura bakmaHocam bir şey soracağım hani normal windowsun sitesinden indirirken key istiyorya burda neden istemiyor kurulum yaparken mi istiyor ?
bugün bir akrabam istemişti de win7 kurarmısın diye elimde win7 usb si yoktu crackde indiremezdim iyi oldu bu uygulamaBüyük ihtimal kurulum yaparken istiyor sende atla yapıyosun kodun yoksa tam olarak hatırlamyıorum ksura bakma
Kurulum yaparken istiyordur muhtemelen.Hocam bir şey soracağım hani normal windowsun sitesinden indirirken key istiyorya burda neden istemiyor kurulum yaparken mi istiyor ?