phestopick
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 878
link atsana reis@phestopick kaydedildin dostum![]()
link atsana reis@phestopick kaydedildin dostum![]()
10 ürün zorunluluğu yok değil mi?Hayır, 9 Ekim tarihinde veriyorlar.
Kupon kasmak için 3 gün süre var.
Evet gerek yok, site hediye olarak 10 TL veriyor.Yani kredi kartından yüklememize gerek yok
link atsana reis
Kral 10 ürün zorunluluğu yok değil mi?Kaydedeni hemen kaydederimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
bilmiyorumKral 10 ürün zorunluluğu yok değil mi?
Kaydedeni hemen kaydederimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
kaydetmediklerimde söylesin hemen kaydedim
10 ürün yap riske atmaKral 10 ürün zorunluluğu yok değil mi?
Knk kaydettim, Bi el atar mısınKaydedeni hemen kaydederimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Seninkini kaydettimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
kaydettinmi?