Virüs Bulaştı Yardım

Covid19

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
Adsız.webp

Arkadaşlar böyel chromium diye virüs bulaştı siliyorum silinmiyor.Ne yapmam lazım?

knk belki hala çalışıyordur bir görev yöneticisine bakıver daha önce görmediğin yada sıkıntılı olduğunu düşündüğün çalışan şeyler varsa antivirüs programın varsa tarat

Bende Korona bulaştı sandım Allah Muhafaza!

Abi virüs bulaştı diyince... Şu dönemde denir mi öyle bir şey çok yanlış anladım konuya bakmadan ya. Geçmiş olsun demeye gelmiştim

Son düzenleme:
Kaspersky yükle, tam tarama yap.

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38
Aynısı bende de var Sağlam indirden oyun indirmiştim kurarken bunuda kurallımmı diye uyarı veriyorlar bizde alışmışız hızlı hızlı kuralım derken onay veriyoruz kuruyor virüs değil o 3 aydır pc de bi sıkıntı yok ama kaldırılmıyor sen görmek istemiyorsan bi format at ben üşendiğim için atmıyorum :)

Bilgisayarını kapat ve güvenli modda Kaspersky ile tara.

Bir an önce internetini kapat, bu virüs tüm şifrelerini ve hesaplarını çalmış olabilir, önemli hesaplarının şifresini değiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu videodaki adımları uygulayabilirsin:
Bu adımlardan sonra her ihtimale karşı bilgisayarını iyi bir virüs programıyla tam tarama yapmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar böyel chromium diye virüs bulaştı siliyorum silinmiyor.Ne yapmam lazım?
KORKMANA GEREK YOK
Bildiğim kadarıyla o bir virüs değil taratıcı, bu açık kaynak kodlu bir tarayıcı, aynı zamanda bu tarayıcı Chrome’un da alt yapısını oluşturuyor.

Geri