Neler Yeni

Virüs Bulaştı Yardım

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik

ilkayefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İlkay Efe
KORKMANA GEREK YOK
Bildiğim kadarıyla o bir virüs değil taratıcı, bu açık kaynak kodlu bir tarayıcı, aynı zamanda bu tarayıcı Chrome’un da alt yapısını oluşturuyor.
Kurulum tarihine bakılırsa Nisan 2020 gözüküyor ve normalde kaldırılabilmesi gerekir, Chromium kılığına girip veri çalan bir virüs var, internetten bakabilirsin. Büyük ihtimalle o virüs bulaşmış.

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Kurulum tarihine bakılırsa Nisan 2020 gözüküyor ve normalde kaldırılabilmesi gerekir, Chromium kılığına girip veri çalan bir virüs var, internetten bakabilirsin. Büyük ihtimalle o virüs bulaşmış.
Kurulum tarihinin 2020 olması 2020 de kurulduğu anlamına gelmez.
Uygulama güncellendiği zaman o tarih de güncellenir.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Virüsü videodaki uygulama sayesinde hallettim ya silindi komple

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Skati
hiç uğraşmadan format atmalısın yoksa tam anlamıyla bilgisayarından çıkmayacaktır

MrGrфn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Eren Kahveci
Chromium genellikle Linux dağıtımlarında kullanılan açık kaynak kodlu bir tarayıcı arkadaşlar. Konu kirliliği olmaması için lütfen önce araştırın.

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Büyük bir ihtimal internetten bazı linklere tıklanarak bulaşan bir spam trojan temizleme programını veya adware cleaner programı ile tarama yapabilirsin.

AARON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim TAŞ
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar böyel chromium diye virüs bulaştı siliyorum silinmiyor.Ne yapmam lazım?
Bende de vardı bu 4,5 ay oldu neredeyse tam hatırlamıyorum ama CCleaner indir sırasıyla Custom Clean > Analyze > Run Cleaner // Registry > Scan for Issues > Fix Selected Issues > All Fix Issues - 2 farklı yerden temizlemeyi dene istersen.

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Chrominium virüs değildir arkadaşlar, Google'ın Linux için yapmış olduğu bir tarayıcı. Ama yinede güvenmiyorsan araştırabilirsin.

N1ngg4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Ocakdan
windowns + r tuslarıyla calıstırı ac temp yaz enter e bas ordaki tüm dosyaları sil biraz güvenliğini sağlar ve bu süreçte gmail outlook vb. lere girme e postalara tıklama krypto virus var bnm pc min anası ağladı olabilir word excel gibi calışmaların varsa açma skn pcye kurtarmak için flashbellek falan atma Allah Yardımcın olsun :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

ark
windowns + r tuslarıyla calıstırı ac temp yaz enter e bas ordaki tüm dosyaları sil biraz güvenliğini sağlar ve bu süreçte gmail outlook vb. lere girme e postalara tıklama krypto virus var bnm pc min anası ağladı olabilir word excel gibi calışmaların varsa açma skn pcye kurtarmak için flashbellek falan atma Allah Yardımcın olsun :(
Arkadaslar ben kesin demiyorum bu arada olabilir...

Top Bottom