610sBeyler sa 200tl bütçeyle RGB mekanik yada mekanik hisli bir klavye arıyorum.
imkansız değil indirimden 610s bulunur ayrıca bu klavye çok kötü önermem, kullanıyorum, kalitesiz, hiç ışık modu yok yani ışığı berbat, fiyatı çok pahalı ve ekstra hiçbir güzelliği yok, ve daha iyi alternatifler varMekanik bulman imkansız gibi. Hisli var
![]()
GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 929,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Üçüde RGB değil.imkansız değil indirimden 610s bulunur ayrıca bu klavye çok kötü önermem, kullanıyorum, kalitesiz, hiç ışık modu yok yani ışığı berbat, fiyatı çok pahalı ve ekstra hiçbir güzelliği yok, ve daha iyi alternatifler var
RGB olmaması dışında güzel.James Donkey 610s bakabilirsin. Kullanıyorum
bu fiyata rgb ve mekanik yokki en azından rainbow mekanik olsun, hem James Donkey 610s in ışıkları gayet güzel, birsürü modu falan var, bu bütçede en iyi seçenekÜçüde RGB değil.
Ben blue switch versiyonunu kullanıyorum, biraz kafa ütülüyor ama benim için çok sorun değilRGB olmaması dışında güzel.
Yok arkadaş RGB sanıp almasın diye yazdım.bu fiyata RGB ve mekanik yokki en azından rainbow mekanik olsun, hem James Donkey 610s in ışıkları gayet güzel, birsürü modu falan var, bu bütçede en iyi seçenek