Rx 470 start almama sorunu

Xprofile

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba arkadaşlar letgo'dan 2.el Sapphire Rx 470 aldım eve geldim denedim 30 dk çalıştı. O süre zarfında driver yükledim ve pc'den antivürüs taraması vs. yaptım. Ardından birden görüntü gitti. Daha sonra ekran kartını anakart'tan söküp tekrar taktım fakat start almıyordu güç gelmiyordu görüntüde yoktu kısa devre olabilir mi diye baktım kısa devrede yoktu işlemci fanı ve psu fanları dönüyordu yani ekran kartında sorun vardı sizce sorun nereden kaynaklanmış olabilir. İstanbul/bahçelievler'de oturuyorum bildiğiniz garantili ekran kartı tamiri yapan yer var mı ? TEŞEKKÜRLER.

Merhaba arkadaşlar letgo'dan 2.el Sapphire Rx 470 aldım eve geldim denedim 30 dk çalıştı. O süre zarfında driver yükledim ve PC'den antivürüs taraması vs. yaptım. Ardından birden görüntü gitti. Daha sonra ekran kartını anakart'tan söküp tekrar taktım fakat start almıyordu güç gelmiyordu görüntüde yoktu kısa devre olabilir mi diye baktım kısa devrede yoktu işlemci fanı ve psu fanları dönüyordu yani ekran kartında sorun vardı sizce sorun nereden kaynaklanmış olabilir. İstanbul/bahçelievler'de oturuyorum bildiğiniz garantili ekran kartı tamiri yapan yer var mı ? TEŞEKKÜRLER.
Adamla konuş geri ver ekran kartını.
2. El :(

Test etmedenmi aldın ?

Merhaba arkadaşlar letgo'dan 2.el Sapphire Rx 470 aldım eve geldim denedim 30 dk çalıştı. O süre zarfında driver yükledim ve PC'den antivürüs taraması vs. yaptım. Ardından birden görüntü gitti. Daha sonra ekran kartını anakart'tan söküp tekrar taktım fakat start almıyordu güç gelmiyordu görüntüde yoktu kısa devre olabilir mi diye baktım kısa devrede yoktu işlemci fanı ve psu fanları dönüyordu yani ekran kartında sorun vardı sizce sorun nereden kaynaklanmış olabilir. İstanbul/bahçelievler'de oturuyorum bildiğiniz garantili ekran kartı tamiri yapan yer var mı ? TEŞEKKÜRLER.
Büyük ihtimalle ürün bozuktu fırınlanarak kullanilmistir adam sonkez firinlamistir calisiyor diye gösterince sana satmistir sen gelince gene gitmiştir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,172
Üyeler
184,898
Son üye
FamasteR
Geri