- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Arkadaşım hentai öneriyor kaç sezon?
Arkadaşım hentai öneriyor kaç sezon?
Bunlara bir bakayım.Grancrest Senli: Başta sarmayabilir, ileride daha güzel oluyor. Farklı tarzda underrated bir anime.
ReLife: Değişik bir hikayesi var, gençleşme falan diyor ve romatizm. Pek seni sarmayabilir ama bakarsın.
Tate ni yuusha no norigari: Kalkan kahraminin hikayesi, ikinci sezonu yakidna gelir ve yeni sayilabilecek bir anime.
Grancrest Senki olacak adı, tel klavyesi değişmiş.Bunlara bir bakayım.
ismini her defasında görünce gülüyorum xD. ama güzel ya. izleyeceğim bi ara.bunny girl senpai
Watari'nin iyi bir eseri eseri dıştan göründüğü gibi degil, güzeldir. İlk birkaç bölümden sonra güzelleşiyor.ismini her defasında görünce gülüyorum xD. ama güzel ya. izleyeceğim bi ara.
13 bölüm. ayyy. gıcık oluyorum. neden sevebileceğim animeler 12-13 bölüm?Watari'nin iyi bir eseri eseri dıştan göründüğü gibi degil, güzeldir. İlk birkaç bölümden sonra güzelleşiyor.
Japonlarda var biraz o takıntı, ya 12-12+1 ya da 24 bölüm oluyor. Ortası pek yok.13 bölüm. ayyy. gıcık oluyorum. neden sevebileceğim animeler 12-13 bölüm?![]()
Slime datta ken-re zero-dr stone-Mahouka Koukou no Rettousei-hunterxhunter-oregairu-greet teacher onizuka ( cizim kalitesi iyi degil ama çok iyidir bence)Türkçe altyazılı japon olsun.
Çok anime izleyen birisimiyim?
Yani çoğu animeyi izlemişimdir.
24 oluyorda bu adamlarda 4 sayısı uğursuz değilmiydi?Japonlarda var bira o takıntı, ya 12-12+1 ya da 24 bölüm oluyor. Ortası pek yok.
Cinlilerde o.24 oluyorda bu adamlarda 4 sayısı uğursuz değilmiydi?