BirSorumVar
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Kimetsu no yaiba izlemrdiysen o da efsane
Bu animedeki cihazı Kirito'nun yaptığı söyleniyor.İzleyeli baya oldu ama hatırladığım kadarıyla baya iyiydi çok bilindiğini de sanmam
İzledim kralbiraz uygunsuzda olsa 'High School dxd' öneririrm![]()
mal da listen var mı?İzledim kral![]()
Resimime bakman yeterliAnime Önerisi animem yok üzüyo.
Çizimler çok eski olmasın tek şart bu.
Angel Beats fena he üzülmüştüm sonunda sanırım (sonunda mıydı hatırlamıyorum)Bu SAO yapimcisinin eseri, ama biraz daha farklı işleniyor.
Spoiler veriyoruz ama gitti bir defa, evet sonu üzücüdür.Angel Beats fena he üzülmüştüm sonunda sanırım (sonunda mıydı hatırlamıyorum)
Satsuruki no Tenshi izlemelisin kesinlikle kısa ama güzel yine(izle yani). Çok sevilmez ama (bence izlenir) arufureta da iyi.
- Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso
- Bu animeye şans verdim bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İzledim ikisinide
Spoiler veriyoruz ama gitti bir defa, evet sonu üzücüdür.
ölenler comeback atıyodu sanırım, onun yeni sezonu var mı böyle mutlu bir şeyler falan
Olum ne bu overpowered dicektim adam şeytan kral çıktıhadi bakalım. hayırlı olsun.
Hayatindaki pişmanlık ve üzücü durumlardan arininca kurtuluyordu.
Mutlu halini bulamadım. Bulursan bana da at
Söylediklerime baktın mı ayrıca bi tane anime vardı Halley yıldızı falan vardı Halley yazsan çıkar zaten. Diğer söylediklerimi izlemiş miydin? @RevDeisDouOlum ne bu overpowered dicektim adam şeytan kral çıktı
profilindeki karakter The Promised Neverland bu animeden sanırım izlemeli miyim sence?Olum ne bu overpowered dicektim adam şeytan kral çıktı