Hah senin PP deki çocuk hatta buna tek gözlü bişi diyorlardı sanrm. Bu animenin adı neydi ya?şimdi ben yazarım da zaten çoğu sizin yazdıklarınızdan ve izlemişsindir o yüzden yazmıyorum
Hah senin PP deki çocuk hatta buna tek gözlü bişi diyorlardı sanrm. Bu animenin adı neydi ya?şimdi ben yazarım da zaten çoğu sizin yazdıklarınızdan ve izlemişsindir o yüzden yazmıyorum
bir de çocuğun tam ekip geldiğinde gg olması üzücüydü (ama emin değilim farklı animeyle karıştırıyor olabilirim ) sonra başka bir dünyada yine karşılaşıyorlardıMesaj otomatik birleştirildi:
tek gözlü değil ya charlotte taki ana karakterimiz yuuHah senin PP deki çocuk hatta buna tek gözlü bişi diyorlardı sanrm. Bu animenin adı neydi ya?
Charlotte.Hah senin PP deki çocuk hatta buna tek gözlü bişi diyorlardı sanrm. Bu animenin adı neydi ya?
Black clover? 140 bölüm çok uzun değil ayrıca güncelAnime Önerisi animem yok üzüyo.
Çizimler çok eski olmasın tek şart bu.
tek gözlü değil ya charlotte taki ana karakterimiz yuu
Tek gözü kesilince, tek gözlü ishigami yani ölüm meleği diyorlardı.
çılgın çocuk kızla çıkmak için tüm dünyayı geziyodu sonra hafızasını kaybetmesi üzücü oldMesaj otomatik birleştirildi:
Charlotte da izle tabii.
Geri gelir ya, izlesin tabii.çılgın çocuk kızla çıkmak için tüm dünyayı geziyodu sonra hafızasını kaybetmesi üzücü oldMesaj otomatik birleştirildi:
Charlotte da izle tabii.
evet doğruTek gözü kesilince, tek gözlü ishigami yani ölüm meleği diyorlardı.
rising of shield animesinin 2.sezonu ne zaman gelicek ya unutucam yoksa animeyi tekrar izlemek istemiyorumGrancrest Senki: Başta sarmayabilir, ileride daha güzel oluyor. Farklı tarzda underrated bir anime.
ReLife: Değişik bir hikayesi var, gençleşme falan diyor ve romatizm. Pek seni sarmayabilir ama bakarsın.
Tate ni yuusha no norigari: Kalkan kahraminin hikayesi, ikinci sezonu yakidna gelir ve yeni sayilabilecek bir anime.
2021'de bahar sezonunda olması lazım.rising of shield animesinin 2.sezonu ne zaman gelicek ya unutucam yoksa animeyi tekrar izlemek istemiyorum