4gb ram Hangi Windows

4 GB Ram var ise tartışmasız Win 7.
Linux dağıtımı kurmak en iyisi olacaktır tartışmasız Windows 7 demek doğru olmaz. Lubuntu'da saçma sapan kaynak tüketimleri ile karşılaşmazsın.

Ayrıca Windows 7'de hala telemetry hizmeti deli gibi kaynak yiyor. Lubuntu kurmak bütün performans sorunlarının kökünü kurutacaktır.

4gb ramli eski bi laptobum var sizce hangi windowsu kurmalıyım laptobumun driver kısmında win 10driverleri yok ona göre söyleyin
PC özellikleri
intel pentium b960 2.20ghz
4gb ram 1333mhz 320gb HDD
intel hd graphics
Her türlü her koşulda Windows 10 kurmanı öneririm.
Sonra bu rehberlere de bakıp kullanımı düşürürsen tamamdır.

Her türlü her koşulda Windows 10 kurmanı öneririm.
Sonra bu rehberlere de bakıp kullanımı düşürürsen tamamdır.
Bu adımları 8.1'de de yapabilir aslında. Çünkü Windows 10 ve 8'de çok fazla gereksiz hizmet ve uygulama var.

10 yıllık laptopum var içindede 3 cigabayt ram var win 8 pro kullanıyorum

tamamdır beyler herkese teşekkürler şimdi win 10deniyorum kasarsa win 8.1e geri dönücem eyw herkese

tamamdır beyler herkese teşekkürler şimdi win 10deniyorum kasarsa win 8.1e geri dönücem eyw herkese
Windows 10 kurduktan sonra rehberimde ki adımları uygula. Uyguladıktan sonra yinede kasma azalsa dahi donma olursa 8.1'e geri dönüp o iki rehberimde ki adımları uygula o rehberimde ki adımlar Windows 8 içinde geçerli.

Windows 10 kurduktan sonra rehberimde ki adımları uygula. Uyguladıktan sonra yinede kasma azalsa dahi donma olursa 8.1'e geri dönüp o iki rehberimde ki adımları uygula o rehberimde ki adımlar Windows 8 içinde geçerli.
knk win 8.1 hızlı geldi bana şuanlık win 10 yapmıyorum şimdi senin rehberindeki adımları yapıcam win 8.1de eyw

knk win 8.1 hızlı geldi bana şuanlık win 10 yapmıyorum şimdi senin rehberindeki adımları yapıcam win 8.1de eyw
Ne demek dostum önemli değil. İki rehberimde'de adımları dinle kafana göre bir şey yapmaya kalkışma emin ol bir hızlanma sezeceksin.

Benim 120 GB SSD diskim 1600 MHz 4 GB RAM'im var. Bu rehberimde ki adımlardan sonra inanılmaz bir hızlanma oldu sistemde ama tabii senin işlemcin kuvvetli değil o kadar.

Ne demek dostum önemli değil. İki rehberimde'de adımları dinle kafana göre bir şey yapmaya kalkışma emin ol bir hızlanma sezeceksin.

Benim 120 GB SSD diskim 1600 MHz 4 GB RAM'im var. Bu rehberimde ki adımlardan sonra inanılmaz bir hızlanma oldu sistemde ama tabii senin işlemcin kuvvetli değil o kadar.
dediğim gibi knk film fln izliceğim için azda olsa etkisi olursa yeter bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,754
Üyeler
188,654
Son üye
bertan_58
Geri