Windows 10 bildirim ikonuna tıklanmıyor.

Reaksiyon skoru
60
İyi günler değerli forum üyeleri. Bu gün saat 18-19 gibi bilgisayarıma bir uygulamadan bildirim geldi, ben de açayım derken bildirim ikonunun çalışmadığını fark ettim. Tıklıyorum fakat açılmıyor. Bir sürü yol denedim düzelmedi. Her konuya her foruma baktım çözüm bulamadım. Kesin çözümü varsa yazabilir misiniz?
692619-7a9fdbd723213d538d27f5f839f8fa69.png

Üzerine sağ tıklayarak " İşlem merkezini aç " de.

İyi günler değerli forum üyeleri. Bu gün saat 18-19 gibi bilgisayarıma bir uygulamadan bildirim geldi, ben de açayım derken bildirim ikonunun çalışmadığını fark ettim. Tıklıyorum fakat açılmıyor. Bir sürü yol denedim düzelmedi. Her konuya her foruma baktım çözüm bulamadım. Kesin çözümü varsa yazabilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Some windows problems. Bu tür buglar çok sık rastlanıyor.

Alıntıyı görüntüle
Windows 10 güncelleme yardımcısını kullan bi bende de windows simgesi ve arama simgesi çalışmıyordu güncelleme yaptım düzeldi

yeni güncelleme gelmiş indiriyorum belki düzelir.

Malesef düzelmedi güncellemede bi işe yaramadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef düzelmedi güncellemede bi işe yaramadı.
düzeltiyorum başak bi güncelleme indirdi ardında onda düzeldi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,390
Üyeler
190,195
Son üye
furkanborja17
Geri