gpu fanı masaüstünde çalışmıyor

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
gpu fanı masaüstünde çalışmıyor msi afterburnerden ayar yaptım 45 derece de 20 ile falan çalışsın dedim masaüstünde googlede falan gezerken hani dönsün fan istiyorum ama sadece fanlar oyuna girince dönüyor

gpu fanı masaüstünde çalışmıyor msi afterburnerden ayar yaptım 45 derece de 20 ile falan çalışsın dedim masaüstünde googlede falan gezerken hani dönsün fan istiyorum ama sadece fanlar oyuna girince dönüyor
normal 0db özelliği

çalışsın yani ısınmasından rahatsız oluyorum masaüstüdne iken arada 53 falan oluyo çıldırıyorum
Post automatically merged:

kapalı
niye kafayı yiyorsun ki 53 derece olunca :D

yani afterburnerde %40ın altı yok zaten nasıl %20 yaparsın bilemem

60 dereceye kadar dönmüyor benim fanlarım da. MSI GTX 970 kullanıyorum. Neyden rahatsız oldunuz hocam :D

ayarladık dan sonra fan hız ayarının orada çark var ona basın öyle sizin yaptığınız ayarları kullanıyor

ayarladık dan sonra fan hız ayarının orada çark var ona basın öyle sizin yaptığınız ayarları kullanıyor
çark ???

60 dereceye kadar dönmüyor benim fanlarım da. MSI GTX 970 kullanıyorum. Neyden rahatsız oldunuz hocam :D
niye kafayı yiyorsun ki 53 derece olunca :D

yani afterburnerde %40ın altı yok zaten nasıl %20 yaparsın bilemem
usta belli bir dereceyi geçmedikten sonra fanlar çalışmaz gürültü kirliliğin olmasın diye
Daha ne istiyorsun :D?
normal 0db özelliği
her periyottaki ayara zorla seçeneğini işaretlersem ne olur

çark ???

her periyottaki ayara zorla seçeneğini işaretlersem ne olur
her periyotta değere zorla*

fan dsgfdgdf.PNG

Geri