Hayattan Bıktım.....

dostlar hayattan bıktım hiç bişeyden zevk alamıyorum üzerimde çok yoğun stres var başlıca sorun üniversite sınavı daha sonra geçmişimdeki kötü anılar falan. ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum kendimi sanki yarın ölecek gibi hissediyorum adeta. bana bi çözüm yolu önerin plz
Bunu yaşayan tek sen değilsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mastra**syon en azından rahatlarsın onun dışında bi hafta falan mola ber derslere kafanı topla
O sadece şey yolundan rahatlatır.

Şehir ülke değiştir 0 para ile yeni hayat kur herkesi sil. Yaşında büyük zaten yapabilirsin
Söylediğin kadar kolay bir şey mi bunu yapmak? Yaşı büyük olsun olmasın çok riskli bir şey. Ki 18 yaşında, bunu yapabilmek için küçük daha.

program gelistirmeyi istiyorum ben knka pahalı ve insanlar icin gereklilik seviyesi yuksek programları gelistirip daha uygun fiyata veya ucretsiz bir sekilde gelistirmek istiyorum
bunun yanına bir arkadasla berbaer oyun/oyunlar gelistirmeyi planlıyorum yol cok uzun
umarım istediklerin bi gün gerçekleşir senin yaptığın oyunu veya programı deneriz :)

Hiç bişey düzelmeyecek.

Mastra**syon en azından rahatlarsın onun dışında bi hafta falan mola ber derslere kafanı topla
mas******yon mu :D o işlere veda edeli çok oldu ömrü kısalmasın diyelim :D

Hiç bişey düzelmeyecek.
düzelsin istiyorum elbette sahip olduğumuz hayata erişemeyenler var ama elimden geldiğice düzeltmek istiyorum

umarım istediklerin bi gün gerçekleşir senin yaptığın oyunu veya programı deneriz :)
inşAllah kankam saolasn ben de ilk basta senin gibi su gun bitsin diger gun bitsin diye dusunuyordm suan cok mutluyum

inşAllah kankam saolasn ben de ilk basta senin gibi su gun bitsin diger gun bitsin diye dusunuyordm suan cok mutluyum

Allah mutluluğunu esirgemesin kankam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,805
Üyeler
195,167
Son üye
Berkayss4
Geri