Neler Yeni

Hayattan Bıktım.....

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Sinir krizi geçir bana oluyor bazen hıncını peçeteden çıkar veya çatıya çıkıp 1 2 saat otur etrafı izle ağla

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Şehir ülke değiştir 0 para ile yeni hayat kur herkesi sil. Yaşında büyük zaten yapabilirsin

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Son ilacım hayal.
Insan hayallerle yaşar, hayallerle buyur.
Bol bol hayal kur. Müzik dinle. Alabiliyorsan hayvan al ve içini dök.
bi tane hayvanım var kendini sevdiriyo gerçekten :D çok büyük hayallerim var geçen gün sadece maddi miktarını hesapladığımda 1.2 mn tl tutarı oldu ve istediğim mesleğe sahip olursam eğer 15 yılda tamamlayabilyorum coğrafya kaderdir :/

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
İntahar notu gibi olmuş.
Size tek tavsiyem hayatta bir meşgale bulun. Bir hobiniz kesin olsun bir de işiniz. Bu 2si bir birini her zaman dengeler.. Hayattan sıkılmazsınız. Ama bir de şu var gençlerin maneviyat duyguları tamamen ölmüş. Mataryalist gençler yetişiyor. Adama 2070 super versen 2080 superim yok diye aglayacak. Böyle doyumsuz olursanız sonunuz ya mezar olur ya da bezgin bezgin dolanırsınız ortalıkta.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
bi tane hayvanım var kendini sevdiriyo gerçekten :D çok büyük hayallerim var geçen gün sadece maddi miktarını hesapladığımda 1.2 mn TL tutarı oldu ve istediğim mesleğe sahip olursam eğer 15 yılda tamamlayabilyorum coğrafya kaderdir :/
Yaaaa ekonomiyi yok say hayal bu hayaller.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İntahar notu gibi olmuş.
Size tek tavsiyem hayatta bir meşgale bulun. Bir hobiniz kesin olsun bir de işiniz. Bu 2si bir birini her zaman dengeler.. Hayattan sıkılmazsınız. Ama bir de şu var gençlerin maneviyat duyguları tamamen ölmüş. Mataryalist gençler yetişiyor. Adama 2070 super versen 2080 superim yok diye aglayacak. Böyle doyumsuz olursanız sonunuz ya mezar olur ya da bezgin bezgin dolanırsınız ortalıkta.
gerçekten doyumsuz değilim şuan buraya 6.5 yıllık intel celeron işlemcili laptoptan katılıyorum zaten oyun da oynamıyorum bu benim temel ihtiyaçlarımı görüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaaaa ekonomiyi yok say hayal bu hayaller.
ekonomi gerçekten başlı başınca bi dert zaten :(

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kardeşim burda çoluk cocuğun tavsiyelerinin hepsine uyma yok intihar filan diyen onlar hayatlarında dert görmediği için en büyük dert kendilerinde sanıyolar

her zaman umutlu olmak lazım

sen altın kuralı yakalamışsın
kafaya sınavı takıyosan o sınavdan güzel sonuç alacaksın bu yazılı olmayan bir kural
tecrübeyle sabit

seneye bu zamanlar burada yaptığın yks derecesini konuşuyo oluruz kısmet olursa

güzel birkaç müzik dinle sevdiklerinle vakit geçir
umut her zaman vardır

brm333

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bayram keskin
okuduğum lise sosyal bilimler olduğu için ve 5 sene olduğu için şuan 11. sınıfım ve de almak istediğim puan en az 445 1 sene daha geciktirirsem 6 yıl önceki bilgileri aklımda tutmaya mecbur durumda oluyorum kısacası çıkmazın dibindeyim
Kendini fazla sıkıyorsun gibi geldi bana yapma 6 sene olsa kaç yazar 1 sene 2 sene hiç bir şey kaybettirmez 11.sınıfsan neyin derdindesin 455 gibi puanları hedefliyorsan zaten başarılı bir öğrencisindir benim kazandığım senede puanım 328 di kitap oku ilgi alanına göre fantastik edebiyat tavsiye ederim witcher ve metro kitap serileri çok yaratıcıdır.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Siz devam edin işinize ve hedeflerinize. Bakarsın Zeusun altın tapınagını falan buluruz dünyanın tüm altın rezervinin 10 katı altın çıkar Anadoludan. Her an her şey olabilir bu hayatta umudunuzu kesmeyin.
umarım böyle olur yoksa bu ülkede yaşamak imkansızlaşıyor habire

Kendini fazla sıkıyorsun gibi geldi bana yapma 6 sene olsa kaç yazar 1 sene 2 sene hiç bir şey kaybettirmez 11.sınıfsan neyin derdindesin 455 gibi puanları hedefliyorsan zaten başarılı bir öğrencisindir benim kazandığım senede puanım 328 di kitap oku ilgi alanına göre fantastik edebiyat tavsiye ederim witcher ve metro kitap serileri çok yaratıcıdır.
onların kitapları olduğunu bilmiyordum en yakın zamanda edinmeye çalışacam :)

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
umarım böyle olur yoksa bu ülkede yaşamak imkansızlaşıyor habire

onların kitapları olduğunu bilmiyordum en yakın zamanda edinmeye çalışacam :)
Sen bir oyuna başlarken easy demi başlıyorsun. Easy de oyunu bitir zaten ne zevki çıkar. Türkiyeyi seçtik işte dünyaya gelmeden önce Very Hard'da oyun keyfi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,902
Üyeler
161,520
Son üye
4yzhen
Top Bottom