bi tane hayvanım var kendini sevdiriyo gerçekten çok büyük hayallerim var geçen gün sadece maddi miktarını hesapladığımda 1.2 mn tl tutarı oldu ve istediğim mesleğe sahip olursam eğer 15 yılda tamamlayabilyorum coğrafya kaderdir :/Son ilacım hayal.
Insan hayallerle yaşar, hayallerle buyur.
Bol bol hayal kur. Müzik dinle. Alabiliyorsan hayvan al ve içini dök.
okumak zorundayım ve şehir değiştirirsem çok büyük yanlışa girmiş olurumŞehir ülke değiştir 0 para ile yeni hayat kur herkesi sil. Yaşında büyük zaten yapabilirsin
Yaaaa ekonomiyi yok say hayal bu hayaller.bi tane hayvanım var kendini sevdiriyo gerçekten çok büyük hayallerim var geçen gün sadece maddi miktarını hesapladığımda 1.2 mn TL tutarı oldu ve istediğim mesleğe sahip olursam eğer 15 yılda tamamlayabilyorum coğrafya kaderdir :/
gerçekten doyumsuz değilim şuan buraya 6.5 yıllık intel celeron işlemcili laptoptan katılıyorum zaten oyun da oynamıyorum bu benim temel ihtiyaçlarımı görüyorİntahar notu gibi olmuş.
Size tek tavsiyem hayatta bir meşgale bulun. Bir hobiniz kesin olsun bir de işiniz. Bu 2si bir birini her zaman dengeler.. Hayattan sıkılmazsınız. Ama bir de şu var gençlerin maneviyat duyguları tamamen ölmüş. Mataryalist gençler yetişiyor. Adama 2070 super versen 2080 superim yok diye aglayacak. Böyle doyumsuz olursanız sonunuz ya mezar olur ya da bezgin bezgin dolanırsınız ortalıkta.
ekonomi gerçekten başlı başınca bi dert zatenYaaaa ekonomiyi yok say hayal bu hayaller.
Siz devam edin işinize ve hedeflerinize. Bakarsın Zeusun altın tapınagını falan buluruz dünyanın tüm altın rezervinin 10 katı altın çıkar Anadoludan. Her an her şey olabilir bu hayatta umudunuzu kesmeyin.Yaaaa ekonomiyi yok say hayal bu hayaller.
Kendini fazla sıkıyorsun gibi geldi bana yapma 6 sene olsa kaç yazar 1 sene 2 sene hiç bir şey kaybettirmez 11.sınıfsan neyin derdindesin 455 gibi puanları hedefliyorsan zaten başarılı bir öğrencisindir benim kazandığım senede puanım 328 di kitap oku ilgi alanına göre fantastik edebiyat tavsiye ederim witcher ve metro kitap serileri çok yaratıcıdır.okuduğum lise sosyal bilimler olduğu için ve 5 sene olduğu için şuan 11. sınıfım ve de almak istediğim puan en az 445 1 sene daha geciktirirsem 6 yıl önceki bilgileri aklımda tutmaya mecbur durumda oluyorum kısacası çıkmazın dibindeyim
umarım böyle olur yoksa bu ülkede yaşamak imkansızlaşıyor habireSiz devam edin işinize ve hedeflerinize. Bakarsın Zeusun altın tapınagını falan buluruz dünyanın tüm altın rezervinin 10 katı altın çıkar Anadoludan. Her an her şey olabilir bu hayatta umudunuzu kesmeyin.
onların kitapları olduğunu bilmiyordum en yakın zamanda edinmeye çalışacamKendini fazla sıkıyorsun gibi geldi bana yapma 6 sene olsa kaç yazar 1 sene 2 sene hiç bir şey kaybettirmez 11.sınıfsan neyin derdindesin 455 gibi puanları hedefliyorsan zaten başarılı bir öğrencisindir benim kazandığım senede puanım 328 di kitap oku ilgi alanına göre fantastik edebiyat tavsiye ederim witcher ve metro kitap serileri çok yaratıcıdır.
Sen bir oyuna başlarken easy demi başlıyorsun. Easy de oyunu bitir zaten ne zevki çıkar. Türkiyeyi seçtik işte dünyaya gelmeden önce Very Hard'da oyun keyfiumarım böyle olur yoksa bu ülkede yaşamak imkansızlaşıyor habire
Mesaj otomatik birleştirildi:
onların kitapları olduğunu bilmiyordum en yakın zamanda edinmeye çalışacam