Neler Yeni

Hayattan Bıktım.....

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
kardeşim burda çoluk cocuğun tavsiyelerinin hepsine uyma yok intihar filan diyen onlar hayatlarında dert görmediği için en büyük dert kendilerinde sanıyolar

her zaman umutlu olmak lazım

sen altın kuralı yakalamışsın
kafaya sınavı takıyosan o sınavdan güzel sonuç alacaksın bu yazılı olmayan bir kural
tecrübeyle sabit

seneye bu zamanlar burada yaptığın yks derecesini konuşuyo oluruz kısmet olursa

güzel birkaç müzik dinle sevdiklerinle vakit geçir
umut her zaman vardır
inşallah kısmet olur ve umutlarım boşa çıkmaz kendi kendime söz verdim eğer istediğim mesleğe sahip olursam babama 0km araba alacam Allah'ın izniyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bir oyuna başlarken easy demi başlıyorsun. Easy de oyunu bitir zaten ne zevki çıkar. Türkiyeyi seçtik işte dünyaya gelmeden önce Very Hard'da oyun keyfi
very hard oyun modu insanı türlü çeşitli kanser edebilme yeteneğine sahip :D

brm333

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bayram keskin
umarım böyle olur yoksa bu ülkede yaşamak imkansızlaşıyor habire

onların kitapları olduğunu bilmiyordum en yakın zamanda edinmeye çalışacam :)
Kitaplarından uyarlandı oyunları zaten witcherın dizisi yapıldı metronunda yapılıyor ben okuyup bitirdim tavsiye ederim kesinlikle 11.sınıfsın çok yorma kendini kitap oku günlük tekrarlarınım yap yeter bu ülkede sakın yarını bile planlama sana o kadar söyleyim konuları önden bitireyim diye çabalarsın konular kalkar sınavı takma 12.sınıfta kazanamasan bile 1 sene daha durursun noolcak daha rahat hazırlanırsın.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
dostlar hayattan bıktım hiç bişeyden zevk alamıyorum üzerimde çok yoğun stres var başlıca sorun üniversite sınavı daha sonra geçmişimdeki kötü anılar falan. ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum kendimi sanki yarın ölecek gibi hissediyorum adeta. bana bi çözüm yolu önerin plz
kanka sınavdan sonrasını dusun ben bu sene girmistim sinava sınava kadar surekli bi bıkkınlık yorgunluk hayatsızlık ama sonrası iyiye dogru gidiyor beynin bosalıyor kafan rahatlıyor vucut gevsiyor ustune bir de universite kazanmıssan tadından yenmiyor
simdilik kafana takmamaya calıs

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kitaplarından uyarlandı oyunları zaten witcherın dizisi yapıldı metronunda yapılıyor ben okuyup bitirdim tavsiye ederim kesinlikle 11.sınıfsın çok yorma kendini kitap oku günlük tekrarlarınım yap yeter bu ülkede sakın yarını bile planlama sana o kadar söyleyim konuları önden bitireyim diye çabalarsın konular kalkar sınavı takma 12.sınıfta kazanamasan bile 1 sene daha durursun noolcak daha rahat hazırlanırsın.
dediğini uygulamaya çalışacam dostum. 3 hafta önce taşıyıcı serisini izlemeye karar verdim halen izleyemedim çünkü vakit kalmıyor ve izleyecek kafa da kalmıyor :D

kanka sınavdan sonrasını dusun ben bu sene girmistim sinava sınava kadar surekli bi bıkkınlık yorgunluk hayatsızlık ama sonrası iyiye dogru gidiyor beynin bosalıyor kafan rahatlıyor vucut gevsiyor ustune bir de universite kazanmıssan tadından yenmiyor
simdilik kafana takmamaya calıs
nereyi kazandın dostum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
dediğini uygulamaya çalışacam dostum. 3 hafta önce taşıyıcı serisini izlemeye karar verdim halen izleyemedim çünkü vakit kalmıyor ve izleyecek kafa da kalmıyor :D

nereyi kazandın dostum
atatürk bilgisayar

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Pawters

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes can AKAR
dostlar hayattan bıktım hiç bişeyden zevk alamıyorum üzerimde çok yoğun stres var başlıca sorun üniversite sınavı daha sonra geçmişimdeki kötü anılar falan. ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum kendimi sanki yarın ölecek gibi hissediyorum adeta. bana bi çözüm yolu önerin plz
namaz kıl

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
meslek seçimi olarak ne olmayı düşünüyorsun
program gelistirmeyi istiyorum ben knka pahalı ve insanlar icin gereklilik seviyesi yuksek programları gelistirip daha uygun fiyata veya ucretsiz bir sekilde gelistirmek istiyorum
bunun yanına bir arkadasla berbaer oyun/oyunlar gelistirmeyi planlıyorum yol cok uzun

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Lütfen yaşı reşit olmayan arkadaşlar ''hayhattan bıqtım gız yoq efqarlıyım efqarlı içelim oo bruh bleedattt ciGara aga Yaq yaQ'' falan diye konunun altına yazmasın.

Kafana takmamaya çalış. Müzik dinle zihnini boşalt dışarı çıkıp hava almaya çalış.
kAğdIğ köĞy yeğĞğğ :love:

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Mastra**syon en azından rahatlarsın onun dışında bi hafta falan mola ber derslere kafanı topla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,997
Üyeler
161,182
Son üye
Mevzi Özdemir
Top Bottom