bisiklet sürerek kaç kilo veririm

kolonya

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
23,388
kışın alcam bisikleti evet bende kiloluyum :cry: :cry:

Hiç veremezsin

Dostum, bu kiloları birden almadın. Bu gün 70 kiloyken ertesi gün 80 olmadın. Kilo vermek sabır ve irade işidir.

Sporunu sağlıklı beslenme ile desteklemen gerekiyor.
Buzlu ve karlı havalarda kesinlikle bisitlet kullanma! Ben öyle bir hatayı kabak lastiklerle yaptım başıma bir şey gelmedi ama deneme :D

aga hayvan gibi yiyorum heryere bisiklet ile gidiyorum ama allaha şükür kilom 50 yi geçmiyor

Dostum, bu kiloları birden almadın. Bu gün 70 kiloyken ertesi gün 80 olmadın. Kilo vermek sabır ve irade işidir.

Sporunu sağlıklı beslenme ile desteklemen gerekiyor.
Buzlu ve karlı havalarda kesinlikle bisitlet kullanma! Ben öyle bir hatayı kabak lastiklerle yaptım başıma bir şey gelmedi ama deneme :D
zaten kışşın kar yağmassa kullancam yağarsa nisan yada mayısa erteliycem o soğukta bisiklet süremem zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga hayvan gibi yiyorum heryere bisiklet ile gidiyorum ama allaha şükür kilom 50 yi geçmiyor
kanka metobolizmandan biraz versene bende sana biraz veririm :D

zaten kışşın kar yağmassa kullancam yağarsa nisan yada mayısa erteliycem o soğukta bisiklet süremem zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka metobolizmandan biraz versene bende sana biraz veririm :D
Kanka ben gerçekten çok yiyorum ya :D

bisiklet sürmeyle alakası yok istersen gün boyu yatakta yat evden çıkma %90 beslenmeyle ilgili 2 saat bisiklet sürerek 500 kalori vereceksen 1 çikolatayla o 500 kaloriyi kolayca geri alıcaksın kalori açığı oluştur zaten kilo verirsin uğraşamam kalori saymayla diyosan aburcubur ekmek ve şeker yeme kilo vermessen ben :D oluyum

mesela günde kaç paket cips yiyosun
günde 2 3 çikolta yiyorum ama en çok yemek mesela yemeğe bi oturuyorum 1 ekmek bitiyor tam dolu tabak pilav bitiyor yani koyulan yemeğin %50sini yiyorum yediğim abur cubur günde 2 çikolta falan ama diyabetim olduğu için tatlı tüketemiyorum

günde 2 3 çikolta yiyorum ama en çok yemek mesela yemeğe bi oturuyorum 1 ekmek bitiyor tam dolu tabak pilav bitiyor yani koyulan yemeğin %50sini yiyorum yediğim abur cubur günde 2 çikolta falan ama diyabetim olduğu için tatlı tüketemiyorum
geçmiş olsun bende her kahvaltıda en az 1 ekmek gidiyor

Geri