Sürmene bağlı dede gibi gidersen hiçkışın alcam bisikleti evet bende kiloluyum
Vücudunuza ve yediklerinize göre değişir.kışın alcam bisikleti evet bende kiloluyum
Bisiklet sürmek fazla bir beklentin olmasin normal yürüyüş yap tempolu şekilde bol su iç yeter.kışın alcam bisikleti evet bende kiloluyum
zaten kışşın kar yağmassa kullancam yağarsa nisan yada mayısa erteliycem o soğukta bisiklet süremem zatenDostum, bu kiloları birden almadın. Bu gün 70 kiloyken ertesi gün 80 olmadın. Kilo vermek sabır ve irade işidir.
Sporunu sağlıklı beslenme ile desteklemen gerekiyor.
Buzlu ve karlı havalarda kesinlikle bisitlet kullanma! Ben öyle bir hatayı kabak lastiklerle yaptım başıma bir şey gelmedi ama deneme
kanka metobolizmandan biraz versene bende sana biraz veririmaga hayvan gibi yiyorum heryere bisiklet ile gidiyorum ama allaha şükür kilom 50 yi geçmiyor
Kanka ben gerçekten çok yiyorum yazaten kışşın kar yağmassa kullancam yağarsa nisan yada mayısa erteliycem o soğukta bisiklet süremem zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka metobolizmandan biraz versene bende sana biraz veririm
günde 2 3 çikolta yiyorum ama en çok yemek mesela yemeğe bi oturuyorum 1 ekmek bitiyor tam dolu tabak pilav bitiyor yani koyulan yemeğin %50sini yiyorum yediğim abur cubur günde 2 çikolta falan ama diyabetim olduğu için tatlı tüketemiyorummesela günde kaç paket cips yiyosun
geçmiş olsun bende her kahvaltıda en az 1 ekmek gidiyorgünde 2 3 çikolta yiyorum ama en çok yemek mesela yemeğe bi oturuyorum 1 ekmek bitiyor tam dolu tabak pilav bitiyor yani koyulan yemeğin %50sini yiyorum yediğim abur cubur günde 2 çikolta falan ama diyabetim olduğu için tatlı tüketemiyorum