Saçım yanmış olabilir

Bunu öneririm gayet iyi ve kullanması kolay 20 TL altı bir ürün. link.
Post automatically merged:

Genel olarak değil ama attığım gayet iyidir zeytinyağı sabunu ise doğal olursa çok besleyici bir sabun emin ol üzerine araştırmalar bile var.
sağol

knk saçın uzun değilse 3 e vur ben vurdurdum saçımı 3 e knk kafam öyle bir rahat ki yanları 3 üstleri 12 yapabilirsin ama saçların zaten kısaysa yada kendine yakıştırıyorsan.

Bunu öneririm gayet iyi ve kullanması kolay 20 TL altı bir ürün. link.
Post automatically merged:

Genel olarak değil ama attığım gayet iyidir zeytinyağı sabunu ise doğal olursa çok besleyici bir sabun emin ol üzerine araştırmalar bile var.
o atığının aynısı trendyolda varmıdır bulamadımda etkinlikten aldığım parayla alıcam

knk saçın uzun değilse 3 e vur ben vurdurdum saçımı 3 e knk kafam öyle bir rahat ki yanları 3 üstleri 12 yapabilirsin ama saçların zaten kısaysa yada kendine yakıştırıyorsan.
uzunluk orta

saç yağlanması saç dökülmesi saçına çok ellediğin ve oynadığın için olabilir benim öyleydi saçıma ellemeyi bıraktım 3 gün dayanıyor saçımın yağlanması dökülmede neredeyse tamamen bitti
2 günde yağlanıyor sonra yıkıyorum ama saçımla oynamayı alışkanlık etmişim bırakmam lazım

Arkadaşlar ben saçlarımı 2 günde 1 yıkıyorum çünkü yağlanıyor ve rahatsız ediyor beni yıkadığım içinde fön çekiyorum ve sanki saçlarımın daha çok üst tarafı dokusu değişti gibi renginde hafi matlaşmış gibi oldu ne yapmam gerek
Birde 16 yaşımda olmama rağmen saçlarım döküldü ama bu biraz benden kaynaklı oldu saçımın sol tarafı hafif açıldı ben saçı sürekli o taraftan taradığım için ora biraz döküldü
tekrar çıkarmı
eczanelerden saçım dökülmesin diye alabileceğim ilaç lar varmı vitamin vesayre
Saçın uzunsa dökülür.

Geri