4bdex
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
Bıttım ve Zeytinyağı sabunu gerçekten çok faydalı Bıttım bir tık daha pahalı.hocam bu var![]()
Genel Markalar 1.kalite El Yapımı Saf Bıttım Sabunu ( 1 Kg ) - Fiyatı, Yorumları
1.kalite El Yapımı Saf Bıttım Sabunu ( 1 Kg ) Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
ama imkanın varsa bir aktardan almanı şiddetle tavsiye ederim
o atığının aynısı trendyolda varmıdır bulamadımda etkinlikten aldığım parayla alıcamBunu öneririm gayet iyi ve kullanması kolay 20 TL altı bir ürün. link.
Post automatically merged:
Genel olarak değil ama attığım gayet iyidir zeytinyağı sabunu ise doğal olursa çok besleyici bir sabun emin ol üzerine araştırmalar bile var.
saç yağlanması saç dökülmesi saçına çok ellediğin ve oynadığın için olabilir benim öyleydi saçıma ellemeyi bıraktım 3 gün dayanıyor saçımın yağlanması dökülmede neredeyse tamamen bitti
Bilemiyorum hocam illa bulursun.o atığının aynısı trendyolda varmıdır bulamadımda etkinlikten aldığım parayla alıcam
2 günde yağlanıyor sonra yıkıyorum ama saçımla oynamayı alışkanlık etmişim bırakmam lazımsaç yağlanması saç dökülmesi saçına çok ellediğin ve oynadığın için olabilir benim öyleydi saçıma ellemeyi bıraktım 3 gün dayanıyor saçımın yağlanması dökülmede neredeyse tamamen bitti
bence kestirebilirsin benim saçım uzunken kestirmiştim kafam üşümüştü kışın kertirdiğim için.uzunluk orta
Saçın uzunsa dökülür.Arkadaşlar ben saçlarımı 2 günde 1 yıkıyorum çünkü yağlanıyor ve rahatsız ediyor beni yıkadığım içinde fön çekiyorum ve sanki saçlarımın daha çok üst tarafı dokusu değişti gibi renginde hafi matlaşmış gibi oldu ne yapmam gerek
Birde 16 yaşımda olmama rağmen saçlarım döküldü ama bu biraz benden kaynaklı oldu saçımın sol tarafı hafif açıldı ben saçı sürekli o taraftan taradığım için ora biraz döküldü
tekrar çıkarmı
eczanelerden saçım dökülmesin diye alabileceğim ilaç lar varmı vitamin vesayre