DOLAR KURU

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Düşünsenize Türkiye'nin para birimi dolarmış, ABD'nin para birimi TL. İstediğimiz gibi dolar kurunu artırıp indirebiliyoruz. Ülkemizde her şey çok ucuz, neredeyse kimsenin geçim sıkıntısı yok. Düşünürken mutlu oluyor insan 😂

Düşünsenize Türkiye'nin para birimi dolarmış, ABD'nin para birimi TL. İstediğimiz gibi dolar kurunu artırıp indirebiliyoruz. Ülkemizde her şey çok ucuz, neredeyse kimsenin geçim sıkıntısı yok. Düşünürken mutlu oluyor insan 😂
1.9₺ olduğu günlerde bilgisayar bileşenlerine bakıp oooooo bu paraya villa alırım dediğim günlerim oldu. Ama bilmiyormuşum ki gelecek günlerde bizi neler bekliyormuş :D

sonra uyanıyoruz dimi :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.9₺ olduğu günlerde bilgisayar bileşenlerine bakıp oooooo bu paraya villa alırım dediğim günlerim oldu. Ama bilmiyormuşum ki gelecek günlerde bizi neler bekliyormuş :D
şimdi malikâne alınır :D

Bazen insanların hayal gücüne şaşmıyo değilim.

Bilim kurgunu güzel örneklerinden bir paragraf.

O zamanlar geri gelse dolara yatırım yapar zengin olurdum :D

Ulan :ROFLMAO::ROFLMAO:

Bazen insanların hayal gücüne şaşmıyo değilim.
Dimi beee

O zamanlar geri gelse dolara yatırım yapar zengin olurdum :D

Ulan :ROFLMAO::ROFLMAO:
Ben bitcoin diye bişeyin varlığını keşfettiğimde bitcoin 1 loot= 27.000₺ dolaylarındaydı. Elimde bu kadar bir para olsaydı bir loot alırdım ve şansımı denerdim ki adım gibi de emindim yükseleceğine. 75.000₺ leri gördü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,650
Üyeler
195,694
Son üye
legessalynx
Geri