Yardım Sıfır ekran kartı satamıyorum!

Hocam elimde SSD + işlemci hariç tüm bileşenler var zaten :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tokat Erbaa'da nasıl satayım Allah aşkına Allah'ın unuttuğu yer burası. Sahibinden'de get ile koyarsam alan olur mu ki ?
Bence olur get li sistem ile alışveriş yapan çok.

Elimde sıfır özel üretim RX 5500XT 8 GB OC SPECIAL EDITION ekran kartı var. 60 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyorum ve buradaki hiçbir bilgisayarcı ekran kartını satın almaya yanaşmadı. Sahibinden'de get ile satmaktan başka çarem kalmadı gibi görünüyor. Ne yapmam lazım ?

Ekran kartı:https://www.google.com/amp/s/www.in...11295-05-20g-gaming-ekran-karti-fiyati-45784/
Bir şey sorabilir miyim? Bilgisayarcılar bu ekran kartına 1000 tl gibi bir fiyat mı verdi? Yoksa hiç mi almadılar? Benim bildigim bilgisayarcılar parça başına 1000tl kar etmeden bir şey almazlarda...
Sana önerim şöyle yapabilirsin. Bilgisayarcıya git de abi hazır sistem birilerine toplarken benim kartı takarsın 2500 TL'ye sat istersen müşteriye bana 2000tl mi ver 500 tlde senin olsun. Yani sana aracıalık yapsınlar. Böyle bir tavsiye de bulun ama kartı verme. Numaranı ver birisiyle hazır sistem için anlaşırsa seni adam arar sen de kartı getirirsin.

Get nasıl hocam biraz anlatır mısınız? Tam bilmiyorum da
Aliexpress misali.
Alıcı ürünü aldığı zaman para size yatıyor.
Ama ir miktar para kesiyor yüzde 2lik bir miktardı yanlış bilmiyorsam.

Bir şey sorabilir miyim? Bilgisayarcılar bu ekran kartına 1000 TL gibi bir fiyat mı verdi? Yoksa hiç mi almadılar? Benim bildigim bilgisayarcılar parça başına 1000tl kar etmeden bir şey almazlarda...
Sana önerim şöyle yapabilirsin. Bilgisayarcıya git de abi hazır sistem birilerine toplarken benim kartı takarsın 2500 TL'ye sat istersen müşteriye bana 2000tl mi ver 500 tlde senin olsun. Yani sana aracıalık yapsınlar. Böyle bir tavsiye de bulun ama kartı verme. Numaranı ver birisiyle hazır sistem için anlaşırsa seni adam arar sen de kartı getirirsin.
Hocam yok! Bilgisayarcıya onu da söyledim ama yok kardeşim diyor hepsi

Aliexpress misali.
Alıcı ürünü aldığı zaman para size yatıyor.
Ama ir miktar para kesiyor yüzde 2lik bir miktardı yanlış bilmiyorsam.
Peki gönderdiğim adam ya siparişi onaylamazsa ?

Hocam yok! Bilgisayarcıya onu da söyledim ama yok kardeşim diyor hepsi

Peki gönderdiğim adam ya siparişi onaylamazsa ?
Süresi var sanırım.
O süre içinde vermek zorunda yoksa otomatik gidiyor para.

Ekler

• IMG_20201009_151226.jpg
    IMG_20201009_151226.jpg
    164.5 KB · Hit: 70
Letgoda 3 günde 80 hit 0 beğeni aldı. İmkansız gibi bir şey

Hocam hata alıyorum
Reklam verin 20 liraya 1 haftalığına letgo ya. XboX gamepad koydum 1 haftada 100 kişiden fazla mesaj aldım. Konumu istanbul yap kargo ile sat.

Reklam verin 20 liraya 1 haftalığına letgo ya. XboX gamepad koydum 1 haftada 100 kişiden fazla mesaj aldım. Konumu istanbul yap kargo ile sat.
Peki tamam da o zaman adama nasıl güveneceğim ? Parayı ya atmazsa?

Geri