SAYGI Bir Ercüment Çözer Dizisi.

dutemo

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
31,876
Sonunda fragman geldi. Uzun zamandır bekletiyordu Blu TV 27 Ekim'de başlıyor. Var mı bekleyen?

Yılannn :)))
Tamda şunu izliyordum

20 bölüm en fazla sonra Behzat Ç. gibi kalkar piyasadan.

Hayatım boyunca tek bir dizi izledim. O da Prison Break. Onu da 2 sezon anca izleyebildim. Behzat Ç. çok değişik geldi bana bir kaç sahnesine göz attım. Alkolik bir komiser sağa sola la deyip küfür ediyor. Mantığı nedir bu işin neyine bakarak izlememiz lazım?

20 bölüm en fazla sonra Behzat Ç. gibi kalkar piyasadan.
Dizi tutar ama devlet izin vermez diye düşünüyorum. Fragmanda bile devlete racon kesiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayatım boyunca tek bir dizi izledim. O da Prison Break. Onu da 2 sezon anca izleyebildim. Behzat Ç. çok değişik geldi bana bir kaç sahnesine göz attım. Alkolik bir komiser sağa sola la deyip küfür ediyor. Mantığı nedir bu işin neyine bakarak izlememiz lazım?
Behzat Ç ile alakası yok bu dizinin. Ercüment Çözer saygısız insanlara gereken cezayı keser. Bana göre Behzat Ç.den daha iyi bir karakterdir.

Dizi tutar ama devlet izin vermez diye düşünüyorum. Fragmanda bile devlete racon kesiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Behzat Ç ile alakası yok bu dizinin. Ercüment Çözer saygısız insanlara gereken cezayı keser. Bana göre Behzat Ç.den daha iyi bir karakterdir.
Ben bilmiyorum, az önceki bir video atmış arkadaş Behzat Ç. yazıyordu oradan yola çıktım.

Ben bilmiyorum, az önceki bir video atmış arkadaş Behzat Ç. yazıyordu oradan yola çıktım.
Videonun olduğu kanal Behzat Ç dizisinin youtube kanalı. Ercüment Çözer'in sahnelerini derleyip video atmışlar.

saçma sapan konusmayın la

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,368
Üyeler
188,088
Son üye
YamanY
Geri