Samsung 860 evo vs Adata SU630

Boph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Herkese merhaba bu 2 ssd den hangisi daha iyi biri 500gb diğeri 480gb fiyat farkı 100TL o farka değermi hangisini alayım teşekkürler

Kesinlikle değer. SU630 sorunlu bir model. Karşılaştırmak bile saçma.

Adata kronik sorunlu diyenler olacaktır sorunlu modeller artık satılmıyor ve sorunu olan model 650. Eğer bütçen fazla değil ise su 630 işini görür kendim kullanıyorum sıkıntısı yok

Herkese merhaba bu 2 ssd den hangisi daha iyi biri 500gb diğeri 480gb fiyat farkı 100TL o farka değermi hangisini alayım teşekkürler
Hayli hayli değer :), Samsung açık ara daha iyi.

Samsung daha kalitelidir ayrıca su630 kronik sorunlu almanızı önermem. Crucial Kingston gibi markalarda tercih edebilirsiniz daha ucuz olarak.

Samsung daha kaliteli, 100 TL farka değer.
Ancak diğerlerinin dediği gibi Adata SU 630 sorunlu bir model değil. Çevremde yaklaşık 20 kişi kullanıyor ve hiç biri şikayetçi değil. Aynı şekilde diğer forumlarda da bir çok kişiye önerdim ve hiç birinden şikayet duymadım.

Samsung Adata'dan parça kalitesi olsun her şey olsun daha kaliteli SSD konusunda. Kesinlikle Samsunsung al. İlerde bir SSD daha lazım olursa MX500 veya BX500 öneririm M.2 hızında çalışma özelliği var.

Tartışmasız 860 Evo. Unutmayın SSD piyasanın kralı Samsung'tur.

Adata kronik sorunlu diyenler olacaktır sorunlu modeller artık satılmıyor ve sorunu olan model 650. Eğer bütçen fazla değil ise su 630 işini görür kendim kullanıyorum sıkıntısı yok
Dostum her şu modelin bahsi açıldığında aynı şeyleri yazıyorsun :), fakat bilemessin her yer güncel SSD satmaya bilir. Ve sorunlu model olarak Hem 630 hem de 650 nin adı çıkmış. Bu yazdıkların kendin kullandığın için bir rahatlatma çeşidi ama insanları yanlış yönlendirme, kronik sorunlu olmasa bile ADATA Samsunga karşı kaybeder :).

Samsung daha kaliteli, 100 TL farka değer.
Ancak diğerlerinin dediği gibi Adata SU 630 sorunlu bir model değil. Çevremde yaklaşık 20 kişi kullanıyor ve hiç biri şikayetçi değil. Aynı şekilde diğer forumlarda da bir çok kişiye önerdim ve hiç birinden şikayet duymadım.
Sonunda sorunlu model olmadığını bilen biri :D abdullah abi kendisi dedi bunlar hala kronik sorunlu diyor.(adata daha iyi demiyorum yanlış anlamayın )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum her şu modelin bahsi açıldığında aynı şeyleri yazıyorsun :), fakat bilemessin her yer güncel SSD satmaya bilir. Ve sorunlu model olarak Hem 630 hem de 650 nin adı çıkmış. Bu yazdıkların kendin kullandığın için bir rahatlatma çeşidi ama insanları yanlış yönlendirme, kronik sorunlu olmasa bile ADATA Samsunga karşı kaybeder :).
Ben bu modeli önceki bilgisayarımda sorun yaşamadığım için aldım kendimi rahatlatma şeyi falan yok. Güncel olan modeli alırsan zaten sıkıntı çıkmaz. Hem param olsa bende alırdım samsung ssd herkes bütçesine göre

SU630 serisi kronik sorunlu. Samsung evo çok sağlam bir seri alabililirsin.

SU630 serisi kronik sorunlu. Samsung evo çok sağlam bir seri alabililirsin.
https://www.trendyol.com/samsung/sa...p-2517007?boutiqueId=316717&merchantId=121764 bunu almayı düşünüyorum ama satıcı mehmet uğur diye biri güvebilirmiyim hıyar göndermesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayli hayli değer :), Samsung açık ara daha iyi.
https://www.trendyol.com/samsung/sa...p-2517007?boutiqueId=316717&merchantId=121764 bunu almayı düşünüyorum ama satıcı mehmet uğur diye biri hıyar göndermesin

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,095
Üyeler
188,033
Son üye
MahmutTuncer8368
Geri