Forumda hoş olmayan kelimelerin kullanımı

Oğlum kelimesinden rahatsız olan servis şoförü geldi aklıma. Böyle ufak şeylere takilmak kendine zarar verir rahat ol
Bana takılma böyle şeylere denileceğine bunları yazan arkadaşlar yazmayı bıraksa hiçbir sorun olmayacak.

İyi ki bir konu açtık buraya. Ne kadar standupçı varsa gelip la yazacak herhalde. Ciddi olarak bir şey söyledim ama ciddiyeti bozup dalgaya alanlar geldi.

İyi ki bir konu açtık buraya. Ne kadar standupçı varsa gelip la yazacak herhalde. Ciddi olarak bir şey söyledim ama ciddiyeti bozup dalgaya alanlar geldi.
La yazmak yasak değil anlamıyor musun?

La yazmak yasak değil anlamıyor musun?
Bunu anlayabiliyorum ama lafım buna değil. Bunun hoş olmadığını ve değişmesi gerektiğini söylüyorum. Son mesajımdakini yazmamın sebebi LAN kablosu atanlar ve angara esprisi vb yapanlara yönelik.

Bara bara barap djfj şarkı nasıl yazcamı bulamadım
barabapbapbarabarabarabapbapbarabara güldür güldür dünyadan uzaklaşıp gülemkse mesele,takıl aramıza vede sende söyle... diye gidiyor bilinçaltıma işlemiş

La Bebe Bah Hele!
"La gardaş hayır mı?"
"Kalk iki dönek de gelek la"
"Olm biz Çankaya bebesi miyiz la!"
"La gardaş başını yesin!"
"Gardaş Angarayı goşturuyon la"
"Sen mevzuya ayıkıyon nu?"

Geri