TahaCel
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 10,625
Bara bara barap djfj şarkı nasıl yazcamı bulamadımHakaret yasak.
La desek ne olacak la?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güldür güldür
Bara bara barap djfj şarkı nasıl yazcamı bulamadımHakaret yasak.
La desek ne olacak la?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güldür güldür
Bana takılma böyle şeylere denileceğine bunları yazan arkadaşlar yazmayı bıraksa hiçbir sorun olmayacak.Oğlum kelimesinden rahatsız olan servis şoförü geldi aklıma. Böyle ufak şeylere takilmak kendine zarar verir rahat ol
Tamam sen istersen bırakalım varsa başka kullanmamızı istemediğin kelime listele şivemizden silelimBana takılma böyle şeylere denileceğine bunları yazan arkadaşlar yazmayı bıraksa hiçbir sorun olmayacak.
La yazmak yasak değil anlamıyor musun?İyi ki bir konu açtık buraya. Ne kadar standupçı varsa gelip la yazacak herhalde. Ciddi olarak bir şey söyledim ama ciddiyeti bozup dalgaya alanlar geldi.
Bunu anlayabiliyorum ama lafım buna değil. Bunun hoş olmadığını ve değişmesi gerektiğini söylüyorum. Son mesajımdakini yazmamın sebebi LAN kablosu atanlar ve angara esprisi vb yapanlara yönelik.La yazmak yasak değil anlamıyor musun?
Taraf tutan biri değilim. Bunu yapman hiç hoş değil.Technopat'a doğru
Taraf tutan biri değilim. Bunu yapman hiç hoş değil.
barabapbapbarabarabarabapbapbarabara güldür güldür dünyadan uzaklaşıp gülemkse mesele,takıl aramıza vede sende söyle... diye gidiyor bilinçaltıma işlemişBara bara barap djfj şarkı nasıl yazcamı bulamadım
İyi ki bir konu açtık buraya. Ne kadar standupçı varsa gelip la yazacak herhalde. Ciddi olarak bir şey söyledim ama ciddiyeti bozup dalgaya alanlar geldi.