selam üniversite okuyorum oturduğum şehirde ve bu sene son senem bu sene bitince ayrı eve çıkmayı düşünüyorum ama bi yandanda endişeliyim acaba zormudur yapabilirmiyim diye ayrı evde yaşayan abilerim varsa anlatabilirmi zorlukları falan nelerdir
Bana göre zor değil. Rahatça yaşıyorum. Seni tanımadığım için senin için zor mu değil mi bilemem.selam üniversite okuyorum oturduğum şehirde ve bu sene son senem bu sene bitince ayrı eve çıkmayı düşünüyorum ama bi yandanda endişeliyim acaba zormudur yapabilirmiyim diye ayrı evde yaşayan abilerim varsa anlatabilirmi zorlukları falan nelerdir
ev işi fazla bilmiyorum sadece yemek yapmayı biliyorum zorlanırmıyım benim tek korkum o ev işiBana göre zor değil. Rahatça yaşıyorum. Seni tanımadığım için senin için zor mu değil mi bilemem.
Madem bilmiyorsun o zaman öğren.ev işi fazla bilmiyorum sadece yemek yapmayı biliyorum zorlanırmıyım benim tek korkum o ev işi
Ev her zaman tozlanır.Dağınık yaşamadığın sürece tozlanma yaşamazsın. Annem geç geldiği için ben kendi şeylerimi kendim hazırlıyom kendim temizliyorum bence zor değil. Sadece yaşam koşulu zordur.
Kişiden kişiye değişir bana göre zor mesela zor derken ailemle yaşamak varken ayrı evi tercih etmem.selam üniversite okuyorum oturduğum şehirde ve bu sene son senem bu sene bitince ayrı eve çıkmayı düşünüyorum ama bi yandanda endişeliyim acaba zormudur yapabilirmiyim diye ayrı evde yaşayan abilerim varsa anlatabilirmi zorlukları falan nelerdir
mantıklı öğrenmeye çalışayım teşekkürlerMadem bilmiyorsun o zaman öğren.
Ev her zaman tozlanır.
Fakat çok dağınık yaşarsa daha hızlı tozlanır.Madem bilmiyorsun o zaman öğren.
Ev her zaman tozlanır.
Sağlam boş.Kalplerimiz ayrı onunla, evler ayrı olsa ne yazar...