CeyhunCeyyy
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
1200 tl bütçem var yeni bir monitör alıp çift ekran yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum 
Şunu eklemeyi unutmuşum ikinci monitör olarak kullanacaksan eğer pivot özelliği yok, sağa sola dönmüyor. Sabit bir şekilde kalıyor yerinde.Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-C-MHD ITOPYA'da.www.itopya.com
ikiside aynı değilmiViewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-C-MHD ITOPYA'da.www.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu eklemeyi unutmuşum ikinci monitör olarak kullanacaksan eğer pivot özelliği yok, sağa sola dönmüyor. Sabit bir şekilde kalıyor yerinde.
AOC 24G2U1200 tl bütçem var yeni bir monitör alıp çift ekran yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum![]()
ASUS VP249QGR Modeli şuanda en iyisi o fiyat aralarında ki monitörler arasında.öneririm.1200 tl bütçem var yeni bir monitör alıp çift ekran yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum![]()
geçenlerde forumda bu ve viewsonic karşılaştırması yapıyordu bir arkadaş ve viewsonic'in önde olduğunu hatırlıyorum. Eğer Selfy'li bir tanıdığınız varsa Gamepower ürünlü eşyalarda ekstra %15 indirimi vardı heralde yanlış hatırlamıyorsam. Eğer o indirim hala duruyorsa bütçenizi de rahatlatabilir. Eğer yoksa viewsonic öneririm.bütçem 1200 olduğu için şuan tüm öneriler bütçemi aşıyor
bunu önerir misiniz? ?![]()
GamePower 23,6'' GPR24C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
güzel bi monitörbütçem 1200 olduğu için şuan tüm öneriler bütçemi aşıyor
bunu önerir misiniz? ?![]()
GamePower 23,6'' GPR24C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com