Yardım 2K F/P Ips Monitör Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,183
Maks 10k bütçem var daha önceden Lenovo R25-İ kullanıyordum sorunsuz bir modeldi sattım yine sorunsuz bir model önerisi istiyorum pivota gerek yok zaten kendi monitör kolum var önerilerinizi bekliyorum dostlar

bakayım hocam çok sağolun

Selamlar,
Ben asusun aşağıdaki monitörünü almıştım yaklaşık 5-6 ay oldu kullanıyorum. Detaylı araştırarak aldım renk kalitesi ergonomisi vs. memnun kaldım.
Şu an fiyatı yükselmiş görünüyor ancak ben 9k ya almıştım arada bir fiyat düşüyor vatan gece indirimlerinden de takip edebilirsin.
Eksileri;
1- monitörde hoparlör yok(Hoparlörün varsa zaten önemli değil)
2- USB portu yok. (Şahsen olsaydı daha kullanışlı olurdu)

Maks 10k bütçem var daha önceden Lenovo R25-İ kullanıyordum sorunsuz bir modeldi sattım yine sorunsuz bir model önerisi istiyorum pivota gerek yok zaten kendi monitör kolum var önerilerinizi bekliyorum dostlar
kullandım ve çok memnun kaldım

Selamlar,
Ben asusun aşağıdaki monitörünü almıştım yaklaşık 5-6 ay oldu kullanıyorum. Detaylı araştırarak aldım renk kalitesi ergonomisi vs. memnun kaldım.
Şu an fiyatı yükselmiş görünüyor ancak ben 9k ya almıştım arada bir fiyat düşüyor vatan gece indirimlerinden de takip edebilirsin.
Eksileri;
1- monitörde hoparlör yok(Hoparlörün varsa zaten önemli değil)
2- USB portu yok. (Şahsen olsaydı daha kullanışlı olurdu)
hoparlör olmaması büyük eksi hocam ya benim için esktra hoparlör koymak istemiyorum masaya kalabalık oluyor

hoparlör olmaması büyük eksi hocam ya benim için esktra hoparlör koymak istemiyorum masaya kalabalık oluyor
Haklısınız hocam ben 350tl lik bir hoparlör alıp koydum da genelde kulaklıkla oynadığım için gerek olmuyor çok fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,124
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri