bakayım hocam çok sağolunİnceleme Başlık 'Rehber 2K monitör tavsiyesi'
- Ucuzdan pahalıya doğru gideceğim
- Hiç bir bilgi bulunmayan modeller var, bu yüzden listede yoksa eklemediğim monitörün kötü olduğunu düşünmeyin, bilgi yok diye eklemedim.
- Eğer bir sorunu varsa veya ek bilgi falan eklemek istersem not olarak düşeceğim.
- Güvenilir markaların dışına çıkmadan öneri yapacağım.
- Tier list şeklinde olmayacak çünkü epey uğraştırıcı.
- Verilen bilgiler kâğıtüstü veriler değildir, ölçüm cihazı vasıtasıyla elde edilen inceleme verileridir. Eğer yeterli bilgi yoksa, not olarak neden iyi olduğunu düşündüğümü açıklayacağım.
- Fiyatları takip edip en...
- Tayfunns
- Cevaplar: 24
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
kullandım ve çok memnun kaldımMaks 10k bütçem var daha önceden Lenovo R25-İ kullanıyordum sorunsuz bir modeldi sattım yine sorunsuz bir model önerisi istiyorum pivota gerek yok zaten kendi monitör kolum var önerilerinizi bekliyorum dostlar
hoparlör olmaması büyük eksi hocam ya benim için esktra hoparlör koymak istemiyorum masaya kalabalık oluyorSelamlar,
Ben asusun aşağıdaki monitörünü almıştım yaklaşık 5-6 ay oldu kullanıyorum. Detaylı araştırarak aldım renk kalitesi ergonomisi vs. memnun kaldım.
Şu an fiyatı yükselmiş görünüyor ancak ben 9k ya almıştım arada bir fiyat düşüyor vatan gece indirimlerinden de takip edebilirsin.
Eksileri;ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
1- monitörde hoparlör yok(Hoparlörün varsa zaten önemli değil)
2- USB portu yok. (Şahsen olsaydı daha kullanışlı olurdu)
Haklısınız hocam ben 350tl lik bir hoparlör alıp koydum da genelde kulaklıkla oynadığım için gerek olmuyor çok fazla.hoparlör olmaması büyük eksi hocam ya benim için esktra hoparlör koymak istemiyorum masaya kalabalık oluyor