Öneri 2K Ips Monitör Önerisi ?

R27qe taksitle alınabiliyorsa o biraz daha iyi. Aksi halde bu fiyata 5 taksitle aoc alınabilir.
Ona da peşin fiyata 3 taksit vardı alabilirdim ama çok fazla ölü piksel sorunu okudum o monitör için o yüzden tercihimi AOC'dan yana kullandım.

AOC da fiyatına göre tatmin edici sorun olmaz.
Hocam peki bu sizin önerdiğiniz Asus ve benim aldığım AOC arasında çok fark var mıdır? Eğer öyleyse bir süre sonra da onu alayım. Aoc'u da 2.monitör yaparım. Bariz bir fark hissedilir mi yani?

Hocam peki bu sizin önerdiğiniz Asus ve benim aldığım AOC arasında çok fark var mıdır? Eğer öyleyse bir süre sonra da onu alayım. Aoc'u da 2.monitör yaparım. Bariz bir fark hissedilir mi yani?
İki tane düz 2k monitör almak mantıklı değil bence. Devasa farklar yok. Sizin bundan sonra bakacağınız monitörler mini led, 4k, QD VA-QD İPS, Oled vb modeller olmalı.

İlla alacaksanız şu tarz modellere gözatın. Eğer çift monitör ihtiyacınız yoksa ekstradan 10k para harcayıp tekrardan biraz daha iyi İPS almanın mânâsı yok.

İki tane düz 2k monitör almak mantıklı değil bence. Devasa farklar yok. Sizin bundan sonra bakacağınız monitörler mini led, 4k, QD VA-QD İPS, Oled vb modeller olmalı.
Anladım hocam. Teşekkürler.

Geri