IOS İphone 12 Tanıtıldı !

gorkxgoat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
923
İphone 12 tanıtıldı .

Gördüğüm kadarıyla daha çok dayanıklılık ve ekran üzerinde çalışılmış . 5.4" olacakmış

+ 5G Özelliğiyle Geldi. Böylece daha hızlı bir şekilde çalışacağı söyleniyor

İşlemcisi Yeni Çıkan A14 Bionic olacakmış ( 6 çekirdek ) . Söylentide Çoğu Bilgisayardan bile daha hızlı olduğu söyleniyor

Kamera konusunda pek bir şey anlayamadım ama 7 lensli bir kamera olduğu söyleniyordu. (2 Kamerası olucakmış birisi geniş açılı )

Kameralara night mode özelliği getirilmiş Böylece Gece karanlığında bile Kaliteli fotoğraflar çıkarıcağı iddia ediliyor

Aynı şekilde Kameralar ile 4K Videolar çekilebiliyormuş

Yurt dışı fiyatı 799$ Dolar Olarak satışa çıkarılcakmış

İphone 12 Pro 999$ Olacakmış.

İphone 12 Mini 699$ olacakmış

Sizce ülkemizde ne kadar olur ?

Son düzenleme:
1602611252482.png

bunun üstünne vergileri ekleyin kabataslak fiyat çıkar
TRT,ÖTV,KDV,Kültür vergisi vb.

İphone 12 tanıtıldı .

Gördüğüm kadarıyla daha çok dayanıklılık ve ekran üzerinde çalışılmış . 5.4" olacakmış

+ 5G Özelliğiyle Geldi. Böylece daha hızlı bir şekilde çalışacağı söyleniyor

İşlemcisi Yeni Çıkan A14 Bionic olacakmış . Söylentide Çoğu Bilgisayardan bile daha hızlı olduğu söyleniyor

Kamera konusunda pek bir şey anlayamadım ama 7 lensli bir kamera olduğu söyleniyordu. (2 Kamerası olucakmış birisi geniş açılı )

Kameralara night mode diye bir özellik getirilmiş. Böylece Gece karanlığında bile Kaliteli fotoğraflar çıkarıcağı iddia ediliyor

Aynı şekilde Kameralar Yüksek Kalite Videolar çekebiliyormuş

799$ Dolar Olarak satışa çıkarılcakmış

Sizce ülkemizde ne kadar olur ?

12k civarı hatta geçebilir

İphone 12 çıksada İphone 6 alsak

Kameralara night mode diye bir özellik getirilmiş. Böylece Gece karanlığında bile Kaliteli fotoğraflar çıkarıcağı iddia ediliyor
Bu özellikler zaten iphone 11 11pro ve 11pro maxde var yeni bir şey değil

En az bir 10.000 vardır onun yerine tofaş alırım dicem de onu alamıyorum artık

Geri