Yanlış anlama ama ben olsam rampage almazdımo yüzden pek bir fikrim yok kendim gamepower kullanıyorum zaten. Eğer meraklıysan Gamepower Ogre RGB ye bakabilirsin.
Evet bu. Kendi yazılımı da var ayrıca gamepower ın sitesinde. İstersen kendim fotoğraf atabilirim.şu mu peki bilgisayardan falan kontrol edilebilen
![]()
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
şu mu peki bilgisayardan falan kontrol edilebilen
![]()
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Mavi Switch olanı varmı peki güzelmiş ?Evet bu. Kendi yazılımı da var ayrıca gamepower ın sitesinde. İstersen kendim fotoğraf atabilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Var ben blue kullanıyorum arkadaşım red kullanıyor.Mavi Switch olanı varmı peki güzelmiş ?
Mavi Switch olanı varmı peki güzelmiş ?
Öyle gerçekten. Mekanik ve kalitesiz olacaksa Membran ama Logitech kalitesi alırım.Biraz daha arttırıp G213 öneririm.
Mekanik değil ama sağlam abi.
saol ozaman bi düşünürüm alırım büyük ihtimalVar ben blue kullanıyorum arkadaşım red kullanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
saol ozaman bi düşünürüm alırım büyük ihtimal
urun.n11.com
Zamanında bu linkten 260 liraya almıştım. Tam zamanında almışım hem tükenmiş hem güvenilir satıcı hem de 390 lira olmuş.Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu arada klavyeyi kullanmaya başlayalı yaklaşık olarak 8 ay oluyor ve bilek desteğinde bir yırtılma olmadı. Haberin olsun.en uyguna 339 buldum neyse
Pek terleyen bir yapım yok terletmedi beni yaz sıcağında ama çok bunaltıyor yazın bilek desteği olmadan kullandım.en uyguna 339 buldum neyse