Acer 75hz Ips Montior Nasıldır ?

Ben acer ka242ybi kullanıyorum memnunum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam hangi ekran kartıyla kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Herhangi bir sıkıntısı var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bem de 2k 75hz monitör vardı. Saatım üstüne 1000 lira koydum 2k 144 hz aldm. İyiki almışım.Artık 3 haneli hz lerin dönemi.Biraz daha sık dişini 144 al
Hocam beni 3-4 sene götürsün sonra pc yle birlikte değişeceğim. Oyun tiryakisi değilim. Yazılım ve grafik 'le de uğraşıyorum.

Hocam hangi ekran kartıyla kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Herhangi bir sıkıntısı var mı?
Ben rx550 ile kullanıyorum. Bana çokça yeten bir kart. Zaten csgo valorant ETS falan oynuyorum.
1 tane ölü pixel çıktı onu da iade ile uğraşmadım. Renkleri falan çok iyi. Öneririm.
Bence tek eksi yönü. Masada çok sallanıyor bazen.

Ben rx550 ile kullanıyorum. Bana çokça yeten bir kart. Zaten csgo valorant ETS falan oynuyorum.
1 tane ölü pixel çıktı onu da iade ile uğraşmadım. Renkleri falan çok iyi. Öneririm.
Eyvallah hocam. Dp ve tasarım yüzünden 100tl koyup bu monitörü alacağım galiba.

Reis bu arada 1660 süper var ise 144hz güzel gider. Çok rekabetçi oynuyorsanız bütçe kısıtlı ise Bence ucuz olan James Donkey falan bakabilirsiniz. TN panel renkler biraz kötü olur ama. :D

Bence 75 hz bu kadar vermeye değmez ama acer alcağına aoc daha iyi
Olabilir düşüneyim hocam. Ama 100tl lik farka değer mi ki.

Reis bu arada 1660 süper var ise 144hz güzel gider. Çok rekabetçi oynuyorsanız bütçe kısıtlı ise Bence ucuz olan James Donkey falan bakabilirsiniz. TN panel renkler biraz kötü olur ama. :D
Yok hocam oyun benim için biraz 2. Plânda. Genelde yazılım, tasarım, video-film izleme vs. yapıyorum.

Olabilir düşüneyim hocam. Ama 100tl lik farka değer mi ki.

Yok hocam oyun benim için biraz 2. Plânda. Genelde yazılım, tasarım, video-film izleme vs. yapıyorum.
O zaman büyük ve IPS önemli ise attığın güzeldir.
Güzel günlerde kullan :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,052
Üyeler
183,940
Son üye
pantales