Muammer Beytekin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,189
130 KG deadlifting yapmışlığım var sonrasına 2 gün bel ağrısı dikkat et çıkarma bir yerlerini.
lan baaaastesto taylan takip ediyo musun
5 yıldır falan evet taa cenk koçakla arkadaşken en eski videolarını biliyorumtesto taylan takip ediyo musun
lan baaaaaslan baaaas
formu gayet iyi küçüklüğünden beri böyledir kendisi bir gün eve geldiğinde annesini süte su katarken görmüştür sonra böyle olmuştur herkese bol şanslan baaaaas
adam mıdır
kesinlikle adam değildir .d
forma önem göstericem knk de form bozulursa umrumda olmaz o kg basıcam LAN BASSSSSSSSSSS LAAAAN BASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS130 KG deadlifting yapmışlığım var sonrasına 2 gün bel ağrısı dikkat et çıkarma bir yerlerini.
insan değilsin be herkese bol şans hahahah.forma önem göstericem knk de form bozulursa umrumda olmaz o kg basıcam LAN BASSSSSSSSSSS LAAAAN BASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Şuan 160 kg'a kadar çıktım orası ayrı fakat aramızda çok fazla boy ve kilo farkı vardır büyük ihtimal.forma önem göstericem knk de form bozulursa umrumda olmaz o kg basıcam LAN BASSSSSSSSSSS LAAAAN BASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Bu konuyu technopat a açtım herkes o kadar yardım ettiki herkes muhabbet ettik falan siz paso dalga geçtiniz olm forum farkı artık technopat cıyım
Technopat > DA ForumBu konuyu technopat a açtım herkes o kadar yardım ettiki herkes muhabbet ettik falan siz paso dalga geçtiniz olm forum farkı artık technopat cıyımhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/ellen-pagee-asik-olmak.1108791/page-3#post-7433236
Hocam o hareketi yanlış yapıyorsunuz.lan baaaaas
adam mıdır
kesinlikle adam değildir .d