Herşeyin başlangıç zamanı 3 Ağustos 2018

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,225
3 Ağustos 2018 TLnin değer kaybetmesinin başlangıcı.O gün Rahip Brunson yüzünden Dolar ilk kez 5 TL oldu ve bir daha 5'in altına inmedi.

Ekran görüntüsü_2020-10-15_13-01-24.png

3 Ağustos 2018 TLnin değer kaybetmesinin başlangıcı.O gün Rahip Brunson yüzünden Dolar ilk kez 5 TL oldu ve bir daha 5'in altına inmedi.

Alıntıyı görüntüle
Sence cidden orada mı başladı? Katılmıyorum bu 2 yıllık bir durum değil. Ama haklı haber tabii.

Alıntıyı görüntüle
Rahip napmıştı

Doğru ama bunun bize ne faydası olacak biliyoruz zaten ?

Alıntıyı görüntüle
:oops:

Son düzenleme:
Ben fiyatları takip edebildiğimden beri (4. ve 5. sınıf ) bu ülkede her şeye zam geliyor , Ülker Didolar ilk çıktığı zamanlar 50 kuruştu :) zam ile 75 ardından 1 TL ve sanırım şuan 1,5 TL
Yani, Türkiye'de ortalama 20 yıldır TL değer kaybı var diye düşünüyorum .

Ben fiyatları takip edebildiğimden beri (4. ve 5. sınıf ) bu ülkede her şeye zam geliyor , Ülker Didolar ilk çıktığı zamanlar 50 kuruştu :) zam ile 75 ardından 1 TL ve sanırım şuan 1,5 TL
Yani, Türkiye'de ortalama 20 yıldır TL değer kaybı var diye düşünüyorum .
O zamanlarda iniyordu yinede Bu olaydan sonra hiç inmedi.

Geri