- Reaksiyon skoru
- 5
İnventusdan pc alacağım.Kingston a400den baska ssd alamam,ssd çıkmıyor zaten.Kingston a2000 baya pahalı.Kingston a400 alırsam kronik sorunlu çıkarsa garantiye göndersem degistirirlermi?
değiştirseler yine sorun çıkar adı üstünde kronik sorunlu değiştirince yeni kronik sorunlu ssd gelcek yinesorunlu çıkacakİnventusdan PC alacağım.Kingston a400den baska ssd alamam,ssd çıkmıyor zaten.Kingston a2000 baya pahalı.Kingston a400 alırsam kronik sorunlu çıkarsa garantiye göndersem degistirirlermi?
Bazılarında çıkmıyor.değiştirseler yine sorun çıkar adı üstünde kronik sorunlu değiştirince yeni kronik sorunlu ssd gelcek yinesorunlu çıkacak
sorunsuz gelme ihtimali 0,00001Bazılarında çıkmıyor.
Napmaliyim baska ayni ozellikteki sistemler bayagi pahali ssd cikmiyor?sorunsuz gelme ihtimali 0,00001
sende haklısın fiyatlar çok arttı ama sorunsuz bir ssd almaktan başka yapacak bir şey yokNapmaliyim baska ayni ozellikteki sistemler bayagi pahali ssd cikmiyor?
Satmalimiyim sadece ssdyi?sende haklısın fiyatlar çok arttı ama sorunsuz bir ssd almaktan başka yapacak bir şey yok
satmalımıyım derken ? ilk pc yi alırken alıp sonra satıp sorunsuza geçmeyimi diyorsun ?Satmalimiyim sadece ssdyi?
Evet ssdyi.satmalımıyım derken ? ilk PC yi alırken alıp sonra satıp sorunsuza geçmeyimi diyorsun ?
M2 olan sorunsuzdur la belki şansına sorunsuz gelir.sorunsuz gelme ihtimali 0,00001
M2 alacagim.M2 olan sorunsuzdur la belki şansına sorunsuz gelir.
Bilgim yok ama, ben de Jugularis aldım ama A2000 ile. Sağlık çok hızlı düşerse bir an önce elden çıkartmaya çalış.M2 alacagim.
Satsam herhangi bir sorun olmaz dimi garanti gelan islerinde.Bilgim yok ama, ben de Jugularis aldım ama A2000 ile. Sağlık çok hızlı düşerse bir an önce elden çıkartmaya çalış.