bu ne işe yarar gargardaşlarım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ali_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
Uygun Olmayan Konu Başlığı
selamun aleyküm arkadaşlar fotoda görmüş olduğunuz kulaklığığmın kabloları usb olan rgb kablosu yeşil olanı takınca kulaklığa ses gidiyor peki ya bu oembik kablo ne işe yarar gardaşlarım bi çözemedim.

Ekler

• kulaklık.jpg
    kulaklık.jpg
    215.6 KB · Hit: 110
selamun aleyküm arkadaşlar fotoda görmüş olduğunuz kulaklığığmın kabloları usb olan RGB kablosu yeşil olanı takınca kulaklığa ses gidiyor peki ya bu oembik kablo ne işe yarar gardaşlarım bi çözemedim.
mikrofon girişi

Mikrofon için oda dostum.

selamun aleyküm arkadaşlar fotoda görmüş olduğunuz kulaklığığmın kabloları usb olan RGB kablosu yeşil olanı takınca kulaklığa ses gidiyor peki ya bu oembik kablo ne işe yarar gardaşlarım bi çözemedim.
mihrofon o gardaşım mihrofon

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ali_
yav siz adamsınız bende geçen gün canlı dersteyken diyorum neden hocaya ses gitmiyo be mikrofon bozuk falan sandım ama laptopta tek giriş var demekki kasada kullanabilirim sadece teşekkürler tekrardan.
dönüştürücü alabilirsin

• Muhteşem
Mikrofon girişi.

• Muhteşem
yav siz adamsınız bende geçen gün canlı dersteyken diyorum neden hocaya ses gitmiyo be mikrofon bozuk falan sandım ama laptopta tek giriş var demekki kasada kullanabilirim sadece teşekkürler tekrardan.
Yeşil Kulaklık
Kırmızı Mikrofon
Usb de rgb için.
Ayrıca Dönüştürücü ile kullanabilirsin laptopunda

• Muhteşem
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular