Windows 8.1 mı Windows 10 mu ? Acil!

VorleN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,776
Arkadaşlar bilgisayarım win 7 32 bit artık win 7 devri bitti sizce win 8.1 mı win 10 mu sistem özelliklerime göre konuşun geforce 210 ekran kartı Intel pentium e5200 işlemci 4gb ram 320gb HDD G31M-ES2L anakart acil 1.5 saat sonra bilgisayarımı tanıdığıma götüreceğim o yapacak

tabii ki 10 her zaman güncel sürüm kullan yok win 7 miş yok 8 miş boş her zaman yeni sürümü kullan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem özelliklerimi kontrol ettin mi
atmadın bizde ona göre cevap verdik

güncel olmakta her zaman fayda vardır fakat win 10 geçerseniz sisteminizden dolayı arayüzde yavaşlama kesinlikle göreceksiniz

tabii ki 10 her zaman güncel sürüm kullan yok win 7 miş yok 8 miş boş her zaman yeni sürümü kullan.

Konuda yazıyor ama yinede söyleyeyim gpu GT 210 CPU Intel e5200 ram 4 HDD 320 GB anakart G31M-ES2L

güncel olmakta her zaman fayda vardır fakat win 10 geçerseniz sisteminizden dolayı arayüzde yavaşlama kesinlikle göreceksiniz
O zaman win 8.1 mı yapmalıyım

Konuda yazıyor ama yinede söyleyeyim gpu GT 210 CPU Intel e5200 ram 4 HDD 320 GB anakart G31M-ES2L

ikisinden birini öneremem windows 10 gayet optimize bir sürüm 8.1 windows 10a göre daha az performans vereceği gibi daha hızlı olacaktır seçimi size bırakıyorum

Arkadaşın donanımı düşük.

Eğer SSD diskiniz yoksa Windows 10 kullanmanızı önermem. Windows 8.1 gayet ideal bir versiyondur, gerekli bakım ve optimizasyon yönergelerini size atabilirim beni etiketlemeniz doğrultusunda. Bu sayede oldukça rahat donma, kasma olmadan hafif bir deneyim yaşarsınız kullanılırken.

ikisinden birini öneremem windows 10 gayet optimize bir sürüm 8.1 windows 10a göre daha az performans vereceği gibi daha hızlı olacaktır seçimi size bırakıyorum
Aga yaptıracağım adam Windows 10 da işlemcide sıkıntı yaşarsın diyo 2 çekirdek ya işlemci adam da tanıdığım biri güveniyorum ona win 8.1 yaptırma taraftarıyım şu an 1.5 saat içinde götüreceğim PC yi

Windows 7 tabii ki. 10'a geçince yavaş vs. dememen için.

Sistem donanımı yetersiz olduğu için 8.1 ideal olacaktır,aslında windows 7 de durmanız daha yararınıza olurdu.

Geri