Vofafone Fiber Alınır mı?

yani bilemiyorum.
bence bi superonline'ı arayıp sor.
o 222li numarayı arayınca müşteri no falan istiyor bişey yapma. sonra müşterimizseniz biri falan diyecek ordan şey et.
hocam evim turknetide tt yide superonlinıda millenicomuda destekliyor hepsinde sorguladım

hocam evim turknetide tt yide superonlinıda millenicomuda destekliyor hepsinde sorguladım
ama superonline fiber var mı önemli olan o.
yoksa türk telekom altyapısında vodafone leş.

Millenicomda maksimum 96mbps hız alacağım türknette maks 75mb hız alacağım söyleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama superonline fiber var mı önemli olan o.
yoksa türk telekom altyapısında vodafone leş.
onu hangi siteden sorgulayacağım link atarmısınız

vodafone dolandırıcıdır bu . 65 tl diye derler 90 tl fatura gelir. dondurma işlemi yaparsın yinede o dondurdugun aylarda fatura gelir. kurulum ücreti yok derler her ay faturaya kurulum ucreti keserler. müşteri hizmetleri daha pingin ne oldugunu bilmez ve sizinle dalga geçer gibi konuşur. ben önermiyorum. bunlar kişisel görüşlerim bölgeden bölgeye değişir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ust4
hocam başka bir şekilde sorgulayamaz mıyım (varsa iyi olur yoksa sıkıntı yok)
yani millenicom vardı ama onun da sitesi değişmiş güzel tarafı ev telefonu ile altyapı sorgulama gelmiş ama şuradan da dene bi.

• Beğen
yani millenicom vardı ama onun da sitesi değişmiş güzel tarafı ev telefonu ile altyapı sorgulama gelmiş ama şuradan da dene bi.
Denedim hocam yine aynı destekliyor altyapım
maks 96mb alabiliyormuşum

Denedim hocam yine aynı destekliyor altyapım
maks 96mb alabiliyormuşum
tamam işte ne güzel. demek ki superonline veya tt fiber yok. ama büyük ihtimal fttc fiber var.
tt'den 50mbps paketli bir şey alabilirsin.

• Beğen
Malatya'da pek memnun olmayabilirsin. Şahsen ben memnun değildim 1 ay boyunca internet kesiliyordu her gün zorla düzelttiler.

1602956064428.png
bunu alıp ge force now da akıcaksın ne güzel pc yede para gitmiycek miss

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler
187,498
Son üye
Sema09
Geri