Kurapikki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
PAI Mobil uygulama desteklemek ve elektronik ödeme sektörü içinde mali portföyü büyümeye sanat ATM raporlama durumunu sağlar Raporları. PAI müşterileri erişimi, ATM bakım tam bir set ile sunulacak, ve izleme özellikleri bilgilendirilmek için.Merhaba arkadaşlar konuyu az önce de açtım lakin yanlış açmışım kusuruma bakmayın telefonum mi a1 PAI adlı uygulama ve .vdevdir klasörü var bunlar nedir? ssler altta
Teşekkür ederim peki .vdevdir ile ilgili bir bilgin var mı? Programlar virüs olarak görmüyor ancak tırsıyorum birazPAI Mobil uygulama desteklemek ve elektronik ödeme sektörü içinde mali portföyü büyümeye sanat ATM raporlama durumunu sağlar Raporları. PAI müşterileri erişimi, ATM bakım tam bir set ile sunulacak, ve izleme özellikleri bilgilendirilmek için.
böyle yazıyor google play de ama çakması yani virüs de olabilir uygulamanın iconunun ss ini atarmısınMerhaba arkadaşlar konuyu az önce de açtım lakin yanlış açmışım kusuruma bakmayın telefonum mi a1 PAI adlı uygulama ve .vdevdir klasörü var bunlar nedir? ssler altta
o dosya hakkında bir bilgim yok eset tarzı mobil bir antiviüs uygulaması ile tara virüs bulmazsa sorun değildir yada içini en rahatlatacak şeyi yap reset at hala duruyor ise sistem dosyasıdırTeşekkür ederim peki .vdevdir ile ilgili bir bilgin var mı? Programlar virüs olarak görmüyor ancak tırsıyorum biraz![]()
. vdevdir format attığımdan sonra da duruyordu yardımın için teşekkür ederim. PAI nin simgesi yoktu silinebilir durumdaydı sildim ve format attım tekrar geldi (deneme yanılma) durum bu sanırım bu da sistem uygulaması. Tekrardan yardımın için teşekkür ederim.böyle yazıyor google play de ama çakması yani virüs de olabilir uygulamanın iconunun ss ini atarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o dosya hakkında bir bilgim yok eset tarzı mobil bir antiviüs uygulaması ile tara virüs bulmazsa sorun değildir yada içini en rahatlatacak şeyi yap reset at hala duruyor ise sistem dosyasıdır
Ayrıca fabrika ayarlarına dönme tüm virüs türlerini silebiliyor mu?böyle yazıyor google play de ama çakması yani virüs de olabilir uygulamanın iconunun ss ini atarmısın
o dosya hakkında bir bilgim yok eset tarzı mobil bir antiviüs uygulaması ile tara virüs bulmazsa sorun değildir yada içini en rahatlatacak şeyi yap reset at hala duruyor ise sistem dosyasıdır
bişi değil. vdevdir format attığımdan sonra da duruyordu yardımın için teşekkür ederim. PAI nin simgesi yoktu silinebilir durumdaydı sildim ve format attım tekrar geldi (deneme yanılma) durum bu sanırım bu da sistem uygulaması. Tekrardan yardımın için teşekkür ederim.
Ayrıca fabrika ayarlarına dönme tüm virüs türlerini silebiliyor mu?
bazılarını silmez onlar için rom u silip tekrar yüklemek gerekir ama o işlemi bilen birinin yapması gerek yanlış bişi yaparsan telefon açılmaz ama o virüsler genel olarak malum filmlerin indirildiği sitelerden bulaşır o tarz +18 sitelere girip bişey indirmedi isen yada güvenilir olmayan sitelerden apk indirmedi isen sorun olmaz. vdevdir format attığımdan sonra da duruyordu yardımın için teşekkür ederim. PAI nin simgesi yoktu silinebilir durumdaydı sildim ve format attım tekrar geldi (deneme yanılma) durum bu sanırım bu da sistem uygulaması. Tekrardan yardımın için teşekkür ederim.
Ayrıca fabrika ayarlarına dönme tüm virüs türlerini silebiliyor mu?
Yok indirmedim teşekkür ederim yardımların için <3bişi değil
bazılarını silmez onlar için rom u silip tekrar yüklemek gerekir ama o işlemi bilen birinin yapması gerek yanlış bişi yaparsan telefon açılmaz ama o virüsler genel olarak malum filmlerin indirildiği sitelerden bulaşır o tarz +18 sitelere girip bişey indirmedi isen yada güvenilir olmayan sitelerden apk indirmedi isen sorun olmaz
bişi değil <3Yok indirmedim teşekkür ederim yardımların için <3