Opel vectra b. 1998 araçAraç ne?
Her şey hız değil.ne yavaşı ? bi bas kim yaklaşır dene bakalım
aynen öylede. araba piyasa resmen uçmuş. saçma fiyatlar. resmen sıfır fiyatı bile geçiyor.Her şey hız değil.
Audi'nin sağladığı zevki, konforu ve özellikle Quattro'nun verdiği hissi veremez, bu durum herkes için geçerli değil elbet sizin için Audi'den daha zevklidir o araba ama genel olarak her şey sadece hız değil.
bendeki araç konfor çok rahat. 3 vites 180 boş yolda denedim. daha olsa basardım turkiyedeki. yollar biliyoruz zaten. heryerde radar var.Aga be bizdede opel vectra 1.6 Comfort vardi 240 gidiyordu
O araba da gidiyo ama ne kadar yakıyo bilmiyombendeki araç konfor çok rahat. 3 vites 180 boş yolda denedim. daha olsa basardım turkiyedeki. yollar biliyoruz zaten. heryerde radar var.
Kapışakbendeki araç konfor çok rahat. 3 vites 180 boş yolda denedim. daha olsa basardım turkiyedeki. yollar biliyoruz zaten. heryerde radar var.
şimdi gaziantepden nevşehire gidiş geliş rahat 250 yaktı çok iyi. 500kmO araba da gidiyo ama ne kadar yakıyo bilmiyom
denemeye kalkma benceO araba da gidiyo ama ne kadar yakıyo bilmiyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kapışak![]()
Knk hiç kimseye söyleme ama bizim 1.4 benzinli egea ankara nevşehirde 320km yol 120 130 giderek 27 kuruş yaktı (gizli bilgi arabada vgt var uzun yolda fark ediyo) ama egea da az yakıyoşimdi gaziantepden nevşehire gidiş geliş rahat 250 yaktı çok iyi. 500km
egea o kadarda yakmaz. tabi 1.4 araç diyorsun bi de.Knk hiç kimseye söyleme ama bizim 1.4 benzinli egea ankara nevşehirde 320km yol 120 130 giderek 27 kuruş yaktı (gizli bilgi arabada vgt var uzun yolda fark ediyo) ama egea da az yakıyo