Arabadan anlayan arkadaslar bakabilir mi?

Isın komik yani biz 120 e egea satıyoz 30 ekleyip alıyoz çok garip
Egea ve a6 3.0 TDI Quattro

6 silindir. 2500 Motor var. bizim araçda 500km yaptım Gaziantepden nevşehire 1 depo yaktım. 120 130 110km yle gittim rahat. 115 Lira yaktı çok iyi rakam sizce ? :D

ne yavaşı ? bi bas kim yaklaşır dene bakalım
Her şey hız değil.
Audi'nin sağladığı zevki, konforu ve özellikle Quattro'nun verdiği hissi veremez, bu durum herkes için geçerli değil elbet sizin için Audi'den daha zevklidir o araba ama genel olarak her şey sadece hız değil.

Her şey hız değil.
Audi'nin sağladığı zevki, konforu ve özellikle Quattro'nun verdiği hissi veremez, bu durum herkes için geçerli değil elbet sizin için Audi'den daha zevklidir o araba ama genel olarak her şey sadece hız değil.
aynen öylede. araba piyasa resmen uçmuş. saçma fiyatlar. resmen sıfır fiyatı bile geçiyor.

bendeki araç konfor çok rahat. 3 vites 180 boş yolda denedim. daha olsa basardım turkiyedeki. yollar biliyoruz zaten. heryerde radar var.
O araba da gidiyo ama ne kadar yakıyo bilmiyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendeki araç konfor çok rahat. 3 vites 180 boş yolda denedim. daha olsa basardım turkiyedeki. yollar biliyoruz zaten. heryerde radar var.
Kapışak 🤣😂

şimdi gaziantepden nevşehire gidiş geliş rahat 250 yaktı çok iyi. 500km

Kapışak 🤣😂
denemeye kalkma bence :D tanıdıkda m50b30 swaplı e30 var bi kalksa o zaman yanına bile yaklaşamazsın. 😂 e46 kafa tutdu. pişman oldu. aracı ben sürüyordum 😂 opel le de olur sıkıntı yok 😂 onlada geçerim

şimdi gaziantepden nevşehire gidiş geliş rahat 250 yaktı çok iyi. 500km
Knk hiç kimseye söyleme ama bizim 1.4 benzinli egea ankara nevşehirde 320km yol 120 130 giderek 27 kuruş yaktı (gizli bilgi arabada vgt var uzun yolda fark ediyo) ama egea da az yakıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,217
Üyeler
192,957
Son üye
talhataklaking
Geri