Düşük bütçeye klavye önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,048
Soru başlıkta Rampage-KB-r73 kullanıyordum ama proffesional ergenlik yüzünden sinirimi klavyeden çıkarıyordum içini tornavidayla açtığımda tuzla buz gibiydi çalışıyor bi sıkıntısı yok ama başka bi klavye almayı düşünüyorum bütçe 300 tl ye kadar çıkmasın aylık 150 tl alıcam bundan sonra bi 6 ay sonra r3 3100 alıcağımda dolar kuru bozulmazsa sizce ne alabilirdim önerilerinizi bekliyorum

Soru başlıkta Rampage-KB-r73 kullanıyordum ama proffesional ergenlik yüzünden sinirimi klavyeden çıkarıyordum içini tornavidayla açtığımda tuzla buz gibiydi çalışıyor bi sıkıntısı yok ama başka bi klavye almayı düşünüyorum bütçe 300 TL ye kadar çıkmasın aylık 150 TL alıcam bundan sonra bi 6 ay sonra r3 3100 alıcağımda dolar kuru bozulmazsa sizce ne alabilirdim önerilerinizi bekliyorum
gamepower ogre

Başka öneri varmıdır

Redragondan başka yokmu :/

İndirime giriyor ve kendi kullandığım klavye. Tek sorunum ALT tuşu iki kere bozuldu, iki kere garantiye yolladım. Sıfır bir klavye yolladılar 6 aydır sorunsuz kullanıyorum. ALT tuşu da çalışmıyor değil de tam basmıyormuşum ondandı galiba ama değişim oldu dediğim gibi.

bilek desteği çok fark ediyormu bana nedense lazım gibi gleiyor

İncelemesini yaptım, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

İncelemesini yaptım, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Peki teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
valla sana dürüst olayım açlıktan öluyom demiyosan çok ucuz ürün alma ben aldım 1 kere memnun etmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,996
Üyeler
195,493
Son üye
shinoaxd
Geri