Ölmek istiyorum, intihar edeceğim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

MdlTTesla

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
455
Kafayı yiyeceğim her dk ben ne yapacağım diye düşünüyorum.
Okulların açılmaması psikolojimi mahvediyor.
Düzenim yok.
Eğitime ulaşamıyorum ve sınava tabi tutulacağım.
Ben 11 im bu sene önemli bir sene ama çöp oluyor bu sene.
Hayallerim çöpe oluyor.
Sürekli düşünüyorum sınavda ne yapacağım.
Devamsızlık git gide artıyor.
İnternettim çok az.
Bilgisayarım arızalı.
Burs param hala yatmadı kitap alamadım , test çözemiyorum ve toplu taşıma kartıma para yüklüyemiyorum(en azından kütüphaneden çalışırım dedim)
Sınıfımda beni kıskanan bir çocuk var geçen sene matematiğimi 97 düşürüp ağzının payını vermiştim.(kendini bir halt sanıyordu notu 88 felan düştü) ve şimdi o çocuk beni 2 ye katlıyacak not olarak.
Son yazdığım çok önemli değil ama kafayı yiyeceğim yemin ederim bahane vs. Bulmuyorum ama eğer sistem düzelmez ise intihar edeceğim.
Post automatically merged:

Geleceğim gidiyor 😔😔

Düzenim yok.
Hayallerim çöpe oluyor.
İnternettim çok az.
Bilgisayarım arızalı.
Burs param hala yatmadı kitap alamadım , test çözemiyorum ve toplu taşıma kartıma para yüklüyemiyorum(en azından kütüphaneden çalışırım dedim)
Sınıfımda beni kıskanan bir çocuk var geçen sene matematiğimi 97 düşürüp ağzının payını vermiştim.(kendini bir halt sanıyordu notu 88 felan düştü) ve şimdi o çocuk beni 2 ye katlıyacak not olarak.
Son yazdığım çok önemli değil ama kafayı yiyeceğim yemin ederim bahane vs. Bulmuyorum ama eğer sistem düzelmez ise intihar edeceğim.

Geleceğim gidiyor 😔😔
Evleri,kalacak yerleri,yiyecek yemekleri,giyecek kıyafetleri olmayan insanlar var bu dünyada.Onlar ne yapsın?

Sen bunları düşünürken rakiplerin bu ihtimalleri düşünerek çalışıyor.

Psikolojini kendi kendine düşürüyorsun, dış etmenler değil kendi kafanda bunu yapıyorsun.

Evleri,kalacak yerleri,yiyecek yemekleri,giyecek kıyafetleri olmayan insanlar var bu dünyada.Onlar ne yapsın?
Yahu aynı şey mi?

Sen bunları düşünürken rakiplerin bu ihtimalleri düşünerek çalışıyor.

Psikolojini kendi kendine düşürüyorsun, dış etmenler değil kendi kafanda bunu yapıyorsun.
Rakiplerim ne yapıyor banka mı soyuyor?

Sınavı kazanınca bir yerlere yerleşemeyenler de var dil öğrenip ülkeden kurtulmak dünyanın en mantıklı düşüncesidir.
ülkeyi size mi emanet edicekler o zaman git sende ne arıyosun ülkeni koruyup geliştirmen gerek demi ?

Ne yapayım yoktan mı var edeyim anlamıyorum ki seni?
Ben ders çalışan bir insanım. Boş aylak biri değilim.
Sana git ders çalış demedim zaten. Motivasyonunu da yüksek tut.
Yapabileceksen bile kendine eziyet ederek yaparsın bu şekilde.

Ne olacağım derken orada kendini düşünmeni kastetmiştim.

Düzenim yok.
Hayallerim çöpe oluyor.
İnternettim çok az.
Bilgisayarım arızalı.

Geleceğim gidiyor 😔😔

mühendislik kazaznıp iş bulamayan var sen niye canını sıkıyorsun aynı bende 11 im ama takmıyorum kafama ben çalışıyorum bababmın yanında şimdi pc topladım merak etme allah herkeze yardım eder her canlının rızıkını verir sen takma kafana intihar felan onlar ters boşver deymez

ülkeyi size mi emanet edicekler o zaman git sende ne arıyosun ülkeni koruyup geliştirmen gerek demi ?
Ülkeyi şuan yöneten ülkeyi mi geliştiriyor aksine geriye gidiyoruz. Ülkede + olan hiçbir şey kalmadı. Daha konuşurum ama konuşmayacağım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri