Yardım Papara lite kartla n11 alışverişi

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2
Papara lite kartla n11 üzerinden telefon almak istiyorum ama kartın üzerindeki ismi soruyo ama lite kartlarda öyle bi şey yazmıyo. Ne yapmam gerek? Bugün almam gerek yarın indirimin süresi bitiyo yardım edin. Bu konuda video da bulamadım.

Salla. Farketmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çöğı alışverişimde doğru isim yazıyorum ama ucuz şeylerde sallıyorum.

Papara lite kartla n11 üzerinden telefon almak istiyorum ama kartın üzerindeki ismi soruyo ama lite kartlarda öyle bi şey yazmıyo. Ne yapmam gerek? Bugün almam gerek yarın indirimin süresi bitiyo yardım edin. Bu konuda video da bulamadım.
Papara hesabinizdaki ismi yazin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eminsin değil mi 3k para dökcem sonuçta
kargoyu isme gore veriyorlar

Papara kartınla uygulamadaki ismini yaz ismi sallama karışıklık olabilir

Farketmiyor ben normal bir şekilde kendi adımı yazıyordum.(Serhat Akdemir) Mesela

sanırım anlamamışsınız konuyu, ödeme gerçekleştirirkenki ismi diyor arkadaş. Kendi isminide yazabilir farklı isimde bunun kargoyla bir alakası yok :)
fark etmiyorsa neden soruluyor ?
her aldığım kargoda isim soyisim soruluyor (kapıda alırken) bazen de TC no
artı olarak bir iade, değişim olayı olduğunda da sıkıntı çıkarabilir
benim önerim paparaya girdiğin ismi yaz

Geri