arkadaşlar internet önerisi

Upload değerleriniz vs çok düşük kötü hızlar almanız normal ping değerinizden memnunsanız vdsl paketine geçebilirsiniz destekliyordur büyük ihtimalle.
knk hangi internete geçelim.

Türknet ve millenicomda altyapı sorgulaması yap 50 civarı veriririz derlerse onları tercih et veya ttnetin vdsl paketine geçiş yap.
knk mileni com 67 verdi sitelerinde türknette 50 verdi sitelerinde.

knk mileni com 67 verdi sitelerinde türknette 50 verdi sitelerinde.
TTneti de arayıp sor bakalım vdsl kaç vericekler fiyatlarını sor gerisi sana kalmış altyapın ping değerleri çok kötü değil sorun çıkacağını sanmam.

TTneti de arayıp sor bakalım vdsl kaç vericekler fiyatlarını sor gerisi sana kalmış altyapın ping değerleri çok kötü değil sorun çıkacağını sanmam.
knk ttnet istemiyorum çoğu youtuber memnun değil.

knk ttnet istemiyorum çoğu youtuber memnun değil.
İlk olarak internet seçimi yaparken ttnet kötü şu kötü bu kötü değil onu geç çünkü ttnetin altyapısındasın şuan millenicoma geçsende türknete geçsende ttnetin altyapısını kullanacaksın o yüzden altyapın kötüyse hangi firmaya geçersen geç kötü olacak bunu bil.

knk mileni com kaç günde bağlar interneti.

Firmayı kullanmadım yorum yapamam maalesef başka konu açarak kullananlardan bilgi alabilirsin.Tahminimce 1-2 hafta içerisinde bağlarlar.
tamamdır bütün desteklerin için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,946
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri