Routerlar ne işe yarar

omersshi

80+
Reaksiyon skoru
91
internette router diye bir şey gördüm ama pek bir bilgiye sahip olduğum söylenemez sadece modemlerden daha iyi performans verdiklerini ve daha ucuz olduklarını düşünüyorum. Peki ne bu router ve bu routerarı kullanabilmek için ayrı bir modem falan kulanmak gerekiyor mu yoksa interneti direkt routerdan alabilir miyim. Router hakkında bilgilendirir misiniz beni

internette router diye bir şey gördüm ama pek bir bilgiye sahip olduğum söylenemez sadece modemlerden daha iyi performans verdiklerini ve daha ucuz olduklarını düşünüyorum. Peki ne bu router ve bu routerarı kullanabilmek için ayrı bir modem falan kulanmak gerekiyor mu yoksa interneti direkt routerdan alabilir miyim. Router hakkında bilgilendirir misiniz beni
Direkt routerden alamazsın modemde bulunana wifi özelliğini yetmediği alanlarda erişebilmen için kullanıyorlar normal modem 1 metre kapsama alanı varsa router ile mesela 2 metreye çıkıyor

Diyelim ki modeme uzaksın 1 çekiyor gidip router alıyorsun kendi modemine bağlayıp yakınlarındaki bir prize takıyorsun internet 5 çekiyor yani modemi yanına getirme görevi görüyor.

anladım tmm sağolun şuan benim şuanda sinyal problemim yok

Geri