cmd ile windows etkinleştirmek güvenli mi?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,621
selamlar kullandığım bilgisayarda windows atkif değil, bir arada forumda cmd ile windows etkinleştirme üzreine bir rehber görmüştüm bunu yapsam bir sıkıntı olur mu veya virüs girme ihtimali donanımlara bir şey olma ihtimali vs vs var mıdır şünkü olayın içinde kmspico geçiyor sanırım internetten baktığımda pek hayırlı bir şey olmadığını gördüm illa 1000 tl vermem mş gerekiyor yoksa cmd ile aktifleştirsemde oluyor mu

selamlar kullandığım bilgisayarda windows atkif değil, bir arada forumda cmd ile windows etkinleştirme üzreine bir rehber görmüştüm bunu yapsam bir sıkıntı olur mu veya virüs girme ihtimali donanımlara bir şey olma ihtimali vs vs var mıdır şünkü olayın içinde kmspico geçiyor sanırım internetten baktığımda pek hayırlı bir şey olmadığını gördüm illa 1000 TL vermem mş gerekiyor yoksa cmd ile aktifleştirsemde oluyor mu
Virüs nasıl girsin ki? Etkinleştirme kodu yazıyorsun bitiyor.

1000 tl verme.
Ya ucuza satın al.
Ya da cmd üzerinden etkinleştir.
Galiba @keremcnsz24 rehber yapmıştı

selamlar kullandığım bilgisayarda windows atkif değil, bir arada forumda cmd ile windows etkinleştirme üzreine bir rehber görmüştüm bunu yapsam bir sıkıntı olur mu veya virüs girme ihtimali donanımlara bir şey olma ihtimali vs vs var mıdır şünkü olayın içinde kmspico geçiyor sanırım internetten baktığımda pek hayırlı bir şey olmadığını gördüm illa 1000 TL vermem mş gerekiyor yoksa cmd ile aktifleştirsemde oluyor mu
Düzgünce okumanı öneririm.

1000 TL verme.
Ya ucuza satın al.
Ya da cmd üzerinden etkinleştir.
Galiba @keremcnsz24 rehber yapmıştı
işte o rehberi diyorum onu yapsam bir sıkıntı çıkar mı kmspico serverleri fln diyorya ondan tırstım kmspico kötü yazılımmış ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte onu diyorum virüs nasıl girsin ki? :D Yapabilirsin güvenilir bir yol.
valla sürekli bir şeylerim bozuluyor veya bir şeyler oluyor bir şey yapmadan önce 500 kez falan düşünüyorum artık

işte o rehberi diyorum onu yapsam bir sıkıntı çıkar mı kmspico serverleri fln diyorya ondan tırstım kmspico kötü yazılımmış ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla sürekli bir şeylerim bozuluyor veya bir şeyler oluyor bir şey yapmadan önce 500 kez falan düşünüyorum artık
Bir şey olmaz.

iyi bari bende yapayım teşekkürler herkese , iyi forumlar

Geri