benimde bios sürümüm güncel deil ama güncellerken elektrik kesilir yahut başka bi problem çıkarsa diye korkuma yapmıyorum eğer güncelleme sırasında bilgisayar kapanırsa sonucu ne olurGüncellemezsen sıkıntı olmaz ancak güncel kalmanı öneririm. F51 sürümünde AGESA 1.0.0.6 mikrokod güncellemesi bulunuyor, kullandığın işlemciye göre daha optimize çalışabilir.
Bu sonraki mikrokod güncellemeleri için de geçerli bu.
Mikrokod güncellemelerinin haricinde anakart üreticisinin kendi yaptığı düzeltmeler/iyileştirmeler olabilir, o yüzden BIOS'unu güncel tutmanı öneririm.
Güncellemezsen sıkıntı olmaz ancak güncel kalmanı öneririm. F51 sürümünde AGESA 1.0.0.6 mikrokod güncellemesi bulunuyor, kullandığın işlemciye göre daha optimize çalışabilir.
Bu sonraki mikrokod güncellemeleri için de geçerli bu.
Mikrokod güncellemelerinin haricinde anakart üreticisinin kendi yaptığı düzeltmeler/iyileştirmeler olabilir, o yüzden BIOS'unu güncel tutmanı öneririm.
Hayır, formata gerek yok.BIOS güncelledikten sonra format atmama gerek var mı?
GTA ve COD yükledim 2 haftada o yüzden korkuyorum bir daha indirmeye.
BIOS güncelleme işlemi yaklaşık 5-10 dakika arası değişebilir, o 5-10 dakika içerisinde de elektrikler gidecek kadar şanssız değilsen yap gitsin.benimde bios sürümüm güncel deil ama güncellerken elektrik kesilir yahut başka bi problem çıkarsa diye korkuma yapmıyorum
BIOS güncelleme işlemi esnasında PC kapanırsa BIOS corrupt olur, bu da sistemin çalışmaması, açılıp tekrar kapanması, sistemin görüntüyü corrupt olarak vermesi ve sistemin işlevselliğini yitirmesi gibi şeyler olur, kısaca ben sana "Bozulur" diyeyim.eğer güncelleme sırasında bilgisayar kapanırsa sonucu ne olur
Hayır, gerek yok.BIOS güncelledikten sonra format atmama gerek var mı?
GTA ve COD yükledim 2 haftada o yüzden korkuyorum bir daha indirmeye.
korkmaya başladım bende şans yokBIOS güncelleme işlemi yaklaşık 5-10 dakika arası değişebilir, o 5-10 dakika içerisinde de elektrikler gidecek kadar şanssız değilsen yap gitsin.
BIOS güncelleme işlemi esnasında PC kapanırsa BIOS corrupt olur, bu da sistemin çalışmaması, açılıp tekrar kapanması, sistemin görüntüyü corrupt olarak vermesi ve sistemin işlevselliğini yitirmesi gibi şeyler olur, kısaca ben sana "Bozulur" diyeyim.
Eğer anakartında da Dual-BIOS veya BIOS Flashback gibi özellikler yoksa anakartını servise göndermen demek oluyor bu.
Hayır, gerek yok.
BIOS güncelleme işlemi yaklaşık 5-10 dakika arası değişebilir, o 5-10 dakika içerisinde de elektrikler gidecek kadar şanssız değilsen yap gitsin.
BIOS güncelleme işlemi esnasında PC kapanırsa BIOS corrupt olur, bu da sistemin çalışmaması, açılıp tekrar kapanması, sistemin görüntüyü corrupt olarak vermesi ve sistemin işlevselliğini yitirmesi gibi şeyler olur, kısaca ben sana "Bozulur" diyeyim.
Eğer anakartında da Dual-BIOS veya BIOS Flashback gibi özellikler yoksa anakartını servise göndermen demek oluyor bu.
Hayır, gerek yok.
anakartında bıos flash takılan yer varmı dıye bakabılırsınB450M S2H'da bahsettiğiniz flashback var mıdır?