Hangi Ekran Kartı daha mantıklı olur?

Ege.gztkk

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar Merhaba,
Kısa bir zaman içinde bilgisayar toplayacağım. Ekran kartı olarak gtx 1660ti ve sapphire pulse rx 5600xt arasında kaldım amd'nin driver'ları ve 5600xt'nin ısınma sorunu var diyorlar. Sizce hangisi daha mantıklı olur

NVİDİA çhipset'li ekran kartları her zaman öndedir. Ama yine kendiniz bilirsiniz. RX5600XT gtx 1660ti den biraz güçlü bi kart.

rx 5600 xt rtx 2060 dengi bir kart alabiliyorsan tabii ki rx 5600 xt 3 fanlı gigabyte modeli kartı. Isınma sorunu yok driver sorunu yaşayanlar var ama sorunsuz driver sürümleri mevcut .

indir.png

birazmı güçlü inşallah ironu yapıyorsundur 5600xt rtx 2060 dan daha güçlü bir kart
Ha biraz ha fazla güçlü kardeş. Güçlü olduğunu ben söylüyormuyum yine söylüyorum bana göre biraz güçlü

Arkadaşlar Merhaba,
Kısa bir zaman içinde bilgisayar toplayacağım. Ekran kartı olarak gtx 1660ti ve sapphire pulse rx 5600xt arasında kaldım amd'nin driver'ları ve 5600xt'nin ısınma sorunu var diyorlar. Sizce hangisi daha mantıklı olur
Atıp tutturanlar öylesine sallıyor işte. Markayı beğenmeyip ısınıyor derler. RX 5600 XT daha üstün.

doğru olmayan bilgiler ile insanların aklını karıştırmayın o zaman
Benim bu forumda 170 tane mesajım var bro. Hangisini yanlış söylemişim. Sadece bunlar benim fikirlerim adam açar bakar yine güçlümü değilmi diye bu kadar uzatmanın manası yok ben fikrimi dedim ha doğru ha yanlış. Ben orda ''BANA GÖRE BİRAZ GÜÇLÜ'' demişmiyim dememişmiyim ona bakacaksın.

5600XT açık ara daha performanslı.

rx 5600 xt rtx 2060 dengi bir kart alabiliyorsan tabii ki rx 5600 xt 3 fanlı gigabyte modeli kartı. Isınma sorunu yok driver sorunu yaşayanlar var ama sorunsuz driver sürümleri mevcut .
Merhaba, ben sadece sapphire'in 5600xt'sini alabiliyorum eğer onun driverlerin da sorun yoksa onu alacağım sorun varsa da 1660ti bunu merak ediyorum sorun var mıdır sapphire'in modelinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri