Millencom iyi midir kullanılırmı

DxReadTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
Türk telekom ile sözleşmemiz bittiği zaman millencoma geciceğim aranızda kullanlar varsa bana yaşadıklarını anlata bilirmi

altyapının olanına git turk telekom varsa tt turknet varsa turknet kablonet varsa kablonet

iyidir iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

._. hmm
bende türknetin altyapısı var gittim süperonline aldım bağlantı kopup duruyor turkneti onermedi kimse keşke turknetten alsaymışım

bende türknetin altyapısı var gittim süperonline aldım bağlantı kopup duruyor turkneti onermedi kimse keşke turknetten alsaymışım
Turknet kullanıcısıyım

@alpolojix bir el at şuraya

soracağın birşeey varsa sor

Turknet kullanıcısıyım

@alpolojix bir el at şuraya

soracağın birşeey varsa sor
Var Mesela bizim telefon kablosu 15 yıllık nerdeyse onu değiştirsek sinyal zayıflaması çok fazla internet kablosunu yenilesek bir fark olur mu?

Var Mesela bizim telefon kablosu 15 yıllık nerdeyse onu değiştirsek sinyal zayıflaması çok fazla internet kablosunu yenilesek bir fark olur mu?
olur herhalde de turknet ile ilgili bir şey soracakmısın diye sormuştum

türkneti ben önermedim.

Türk telekom ile sözleşmemiz bittiği zaman millencoma geciceğim aranızda kullanlar varsa bana yaşadıklarını anlata bilirmi
Türktelekom önermiyorum altyapın olsa bile ikinci plana bırak bunlari yaptiği tekelcilikten ülke gelişmiyor milenicom önceliğin olsun oradan Türktelekom kullanabilirsin Yapa altyapın varsa Türknet bakabilirsin

Geri