- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
Flash gözükmüyorGeldim
Flash gözükmüyorGeldim
Ama Windows kurma menüsüne gelemiyorumSol tarafta storage kısmına gelirmisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam usb gözüküyor
Elinde başka flash varmı bide onla deneGeldim
Başka flash yok olsa bile win10 yüklüsü yokElinde başka flash varmı bide onla dene
Hocam en azından flashmi bozuk yoksa anakartmi görmüyor diye bakardikBaşka flash yok olsa bile win10 yüklüsü yok
Anakartın bir özelliği olarak ne var ne yok gösteriyor USB portunda USB var anakart da gözükmekteHocam en azından flashmi bozuk yoksa anakartmi görmüyor diye bakardik
Hocam advenced seçeneği var biosta f7 tuşu ile girermişsiniz sonra foto atın sizide yoruyoruzAnakartın bir özelliği olarak ne var ne yok gösteriyor USB portunda USB var anakart da gözükmekte
Kusura bakmayinHocam advenced seçeneği var biosta f7 tuşu ile girermişsiniz sonra foto atın sizide yoruyoruz
Advanced menüye geldimHocam advenced seçeneği var biosta f7 tuşu ile girermişsiniz sonra foto atın sizide yoruyoruz
Kusura bakmayin
Hocam advanced menüye geldimHocam advenced seçeneği var biosta f7 tuşu ile girermişsiniz sonra foto atın sizide yoruyoruz
Kusura bakmayin
Hocam flash gözükmüyor malesefAdvanced menüye geldim
Hocam advanced menüye geldim
Hocam durum nedir?Hocam flash gözükmüyor malesef
Hala aynı sorun devam etmekte elimde başka bir USB bellek ya da PC yokHocam durum nedir?
Hocam bu anakartı sıfır aldınız değilmi?Hala aynı sorun devam etmekte elimde başka bir USB bellek ya da PC yok
Evet vatan Dan satın aldımHocam bu anakartı sıfır aldınız değilmi?